Confianza.

Social.

17529
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17529,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Assemblagemedewerker

Iemand die gewend is seriematig assemblagewerk te doen

 

Wat ga je doen?

 

In een team van tientallen collega’s en verschillende productielijnen ben jij de ontbrekende schakel. Je bent gewend om seriematig assemblagewerk te verrichten en vindt het prettig om dagelijks tot eindresultaten te komen. Daarnaast heb je gevoel voor het fijne werk met relatief kleine materialen.

 

Je vind het een doel en sport om de targets te halen, uiteraard met een oog voor kwaliteit. De werkomgeving is namelijk van een zéér hoog niveau. Je wordt optimaal gefaciliteerd met een filosofie en duurzaamheid die uniek is te noemen. Wellicht sta je nu ook al opgesteld voor een bepaald type productiewerk, maar mis je een schone en strakke werkomgeving. Met een lichte interesse voor technische assemblage dagen we jou dan ook uit om te solliciteren!

 

Verder word je goed ingewerkt en rustig gebracht. Je zal niet direct het moeilijke, lastige werk krijgen, waardoor je kan wennen aan de werkzaamheden en collega’s. Op die manier krijg je de kans om onderdeel te worden van een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent gewend om seriematig werk af te leveren van goed niveau. Je bent handig en zet materialen, wellicht ook thuis, snel in elkaar.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je probleemoplossende aanpak en denkwijze denken wij dat je vooral ook in het proces moet geloven. Daarnaast moet je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

  • Ervaring en/of interesse in productiewerk met de nadruk op assemblage
  • Affiniteit met techniek en de maakindustrie
  • Secure werkwijze en oog voor detail en kwaliteit
  • Woonachtig in de regio Drechtsteden
  • De behoefte om te werken in een strakke en schone werkomgeving

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

  • Marktconform salaris
  • Goede en bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vaste wervingsprocedure bij een A-merk met (inter)nationale klanten en afzetmarkt
  • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
  • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

20 maart 2020

Category

Doeners, Uitdagingen

Tags
assemblagemedewerker, uitdaging, vacature