Confianza.

Social.

Assistent Accountant - Confianza Select
17629
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17629,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-4.6,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Assistent Accountant

Jij bent een enthousiaste doorpakker die deze uitdaging aan wilt gaan

 

Wat ga je doen?

 

Je bent helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière. Je gaat in een team van collega’s werken en jij bent de ontbrekende schakel die wij zoeken. MBA diploma is wellicht nét pas op zak en je bent oriënterende. Of je bent bezig met je eerste baan bij een accountants- en belastingkantoor. En had jij het jezelf iets anders voorgesteld? Matige inwerkperiode? Geen sfeer? Door de drukte in de financiële wereld ligt dit op de loer. Maar het kan anders……!

 

Jij zet je dagelijks in voor o.a.: het samenstellen van jaarrekeningen, het bekende boeken en betalen, het opmaken van managementrapportages, jouw klanten assisteren en helpen bij het verbeteren en inrichten van hun financiële administratie en het optimaliseren van (automatiserings-)processen.

 

Je bent een enthousiaste doorpakker die deze uitdaging aan wilt gaan. Ook ben je projectverantwoordelijk en in de toekomst wil jij graag je eigen cliëntenportefeuille beheren. Verder word je goed en rustig ingewerkt. Je zal niet direct het lastige werk krijgen, waardoor je kan wennen aan de werkzaamheden, omgeving en collega’s. Op deze manier krijg je de kans om onderdeel te worden van het bedrijf.

 

Je hebt oog voor detail en je blijft rustig onder bepaalde tijdsdruk. Voel jij jezelf aangetrokken tot deze uitdaging? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt een opleiding bedrijfsadministratie gevolgd én je bent daarvoor geslaagd! Daarnaast is het uiteraard een meerwaarde als jij nog in jezelf hebt geïnvesteerd in de avonduren m.b.t. de opleiding moderne bedrijfsadministratie (MBA, niveau 5). Daarnaast ben je sowieso bereidt tot het volgen van aanvullende studies en cursussen.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je secure aanpak en denkwijze denken wij dat je vooral ook dat je rustig gebracht moet worden. Uiteraard wil jij je eigen clientèle en wil je wellicht z.s.m. op pad om buiten en op locatie je klanten te ondersteunen. Echter wél met een gedegen inwerkperiode en in eerste instantie behapbare taken en verantwoordelijkheden.

 

Daarnaast moet je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je zoekt een perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid, leren en samenwerken
 • Je droomt zelfs van cijfers, het is simpelweg jouw ding!
 • Secure werkwijze en klantgericht
 • Je bent vanzelfsprekend bekend met diverse softwarepakketten
 • Je brengt frisse ideeën in het team om bepaalde processen te verbeteren
 • De behoefte om te werken in een fijne werksfeer (niet té formeel en ‘stijf’)
 • Je bent een prettig aanspreekpunt voor collega’s en cliënten

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Uitstekend salaris
 • Goede en bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een vaste wervingsprocedure
 • Een ambitieus team en een collegiale sfeer
 • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Volop mogelijkheden voor cursussen, trainingen om jezelf te verbeteren
 • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling

 

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

3 juni 2019

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Assistent Accountant, uitdaging, vacature