Confianza.

Social.

Assistent Teamleider Eindafwerking - Confianza Select
17896
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17896,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-4.6,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Assistent Teamleider Eindafwerking

Een houtvreter met oog voor eindafwerking én communicatieve kwaliteiten

 

Wat ga je doen? 

 

Voor de afdeling eindafwerking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die gek is van hout. Wellicht heb je er wel eens aan gedacht om vanuit het bewerken van hout de stap te maken naar de (scheeps)interieurbouw. Deze functie biedt voor jou de ideale mogelijkheid om een switch te maken in je carrière vanuit bijvoorbeeld de schilderbranche, houtbewerking of timmerindustrie.

 

Je kan dan aan de slag bij een bedrijf die zich beweegt in het hoogste afwerkingsniveau van het luxe jachtinterieur binnen de branche.

 

Als assistent teamleider eindafwerking ben je heerlijk met je handen bezig. De machinerie heeft op deze afdeling nog niet de overhand. Uiteraard heb je de beschikking over goede apparatuur, maar door de vele rondingen en complexe meubelstukken zal je ook veel met je handen bezig zijn. Daarnaast sta je opgesteld voor alle voor- en nabewerkingen. Denk hierbij aan ontvetten, afplakken, schuren en polijsten.

 

Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat en oog hebt voor de hoge kwaliteitseisen. Meubels worden door jou voorbereid voor het spuitwerk namelijk. Daarnaast wordt er veel met fineer gewerkt en dit is gevoelig wat betreft bewerking en schuren.

 

Daarnaast werk je dagelijks met een groep van circa 5-10 medewerkers. Dit zijn ervaren mensen, waarbij ook direct een uitdaging ligt. Er is door het management namelijk ingezet op een cultuuromslag. Waarbij nieuwe ideeën, efficiency en een frisse wind welkom zijn. Je motiveert dan ook het team en zorgt voor een positieve sfeer. Je bent tevens verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad op de afdeling  en je ziet toe op orde, netheid, arbo en veiligheid en onderneemt waar nodig actie. Tevens denk je mee over verbeteringen van processen, kwaliteit en de samenwerking met andere afdelingen.

 

Met jouw enthousiaste, inspirerende manier van werken en communiceren ben je in staat om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daarbij neem je zelf dagelijks het voortouw.

 

Waar ga je werken?

 

Hoeksche Waard

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard affiniteit met hout en de bewerking daarvan. Met een achtergrond in de bouw- en of timmerindustrie of als schilder/spuiter kom je qua voor- en nabewerkingen ook een heel eind. Daarnaast ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, waarbij je voornamelijk wil door groeien naar een leidinggevende en coördinerende functie.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je energie en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je bent woonachtig in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden of Gemeente Moerdijk
 • Je hebt affiniteit met hout en wilt hier graag dagelijks mee werken
 • Je hebt communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen
 • Je ambieert een functie op een werkplaats met een vast team
 • Je bent secuur en betrouwbaar in het werk
 • Je bent fulltime beschikbaar

 

 Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Goed salaris conform cao meubelindustrie en meubileringsbedrijven
 • 25 vakantiedagen
 • 5 éxtra atv/adv dagen voor een goede privé-werk balans
 • Goede reiskosten vergoeding
 • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Een afwisselende baan waarbij de verhouding tussen mee werken en coördineren 50/50 is
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

 

Solliciteer Nu
Date

12 september 2019

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Assistent Teamleider Eindafwerking, hout, sollicitatie, solliciteren, uitdaging