Confianza.

Social.

17387
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17387,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Monteur Chaletbouw

Iemand die landelijk luxe chalets en bungalows monteert en aansluit

 

Wat ga je doen?

 

Voor deze functie zoeken wij iemand die door weer en wind het mooie eindproduct plaatst op verschillende locaties, meestal langs de kustlijn, in Nederland. In de fabriek worden er luxe chalets en bungalows van hout gemaakt die vervolgens door heel het land worden geplaatst en gekoppeld worden met de nutsvoorzieningen op locatie. Denk hierbij aan het aansluiten van de rioleringen en het stroomnetwerk wat er aanwezig is op de recreatieparken. Daarnaast loop je alles na en verzorg je dan ook de eindoplevering samen met een team van hardwerkende en fijne collega’s.

 

Gezien de diversiteit aan locaties zal je regelmatig in een hotel overnachten. De voorwaarden zijn hier ook uitstekend geregeld, zoals het eten, lunchpakket, diner en een eigen kamer.

 

Daarnaast maak je méér uren dan gebruikelijk, waar uiteraard ook je salaris op afgestemd is. Je kan dan ook een zeer goede boterham verdienen met deze uitdaging.

 

Op maandag verzamelt iedereen logischerwijs altijd op de werkplaats.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Als buitenmonteur in de luxe chaletbouw heb je uiteraard affiniteit met hout en de bewerking daarvan. Wellicht werk je nu in de bouw of als montagemedewerker en zoek je een nieuwe uitdaging. In dit werk is het regelmatig kaplaarzen aan en gaan met die banaan. Vóór dat er een nieuw recreatiepark wordt gecreëerd is het namelijk vooral een grote vlakte van grond en modder. Als team werk je er vervolgens dagelijks hard aan om hier meer van te maken. Je moet dan ook vooral gemotiveerd zijn, technisch inzicht hebben en het niet erg vinden om regelmatig van huis te zijn.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je energie en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je hebt affiniteit met hout en/of montagewerk
 • Bereidheid om regelmatig van huis te zijn en doordeweeks te overnachten in een hotel
 • Je maakt graag productie en vindt het prettig om iedere dag lekker door te werken
 • Op verschillende locaties werken in Nederland vind je een uitdaging
 • Je bent bereid meer dan 40 uur per week te werken

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Salaris conform cao timmerindustrie
 • 25 vakantiedagen
 • 7 éxtra atv/adv dagen voor een goede privé-werk balans
 • Alle uren boven de 40 uur worden betaald á 150%
 • Netto nachtvergoeding als je van huis bent en overnacht in een hotel
 • Juiste werkkleding en hoogwaardige werkschoenen/laarzen
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”
 • Geweldige sfeer als team, gebaseerd op het ‘met elkaar doen’ en samenzijn bij het diner en in de avonduren op projecten ver van huis

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

20 maart 2020

Category

Doeners, Uitdagingen

Tags
Monteur Chaletbouw, solliciteren, uitdaging, vacature