Confianza.

Social.

18383
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18383,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-7.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cees zoekt kandidaten

Cees zoekt kandidaten

Met veel liefde nemen wij dagelijks de wervingsprocedures van diverse bedrijven uit handen. Iedere aanvraag die wij ontvangen, noemen wij een uitdaging. Uitdagingen die wij graag aan gaan!

 

De komende tijd nemen we je mee in de werkwijze en bedrijfsfilosofie, waar we allen zo trots op zijn bij Confianza. En nee, bij ons is er geen sprake van een doorsnee proces. Wij werken – evenals veel van onze klanten – graag op maat en doen net dat stapje extra. Zowel voor kandidaten als voor onze medewerkers èn klanten. Het is tijd, dat we dàt aan je gaan laten zien.

 

We trappen af met Cees, één van de vaste gezichten op ons kantoor aan de Kerkweg in Hardinxveld-Giessendam. Iedere maandag start Cees de week met een gezonde dosis enthousiasme en energie, waarmee hij actief op zoek gaat naar kandidaten. Actief ja, want een afwachtende houding is niet zijn stijl. Cees is altijd in beweging.

 

In zijn zoektocht kijkt Cees verder dan zijn neus lang is. Diploma’s zijn fijn, maar zeker niet altijd zaligmakend. Begrijp ons niet verkeerd, we houden van vakmanschap. Heel erg zelfs maar daarover later meer. Wat we maar willen zeggen is dit: werkervaring, een positieve instelling of de wil om te leren, vinden wij minstens zo belangrijk. We leren mensen graag beter kennen en hechten er waarde aan dat onze medewerkers ergens komen te werken, waar ze het naar hun zin hebben. Dat ze werken omdat ze het willen, in plaats van dat het aanvoelt als moeten.

 

Ook geloven we dat iedere samenwerking begint bij het eerste contact. Ben jij benieuwd naar wat Confianza voor jou kan betekenen? Een gloednieuw koffiezetapparaat wacht op je en de deur staat altijd open. We zien je belletje of mailtje dan ook graag tegemoet.

 

Solliciteer Nu

 

 

 

Wil je ook weten welke sollicitatietips Cees geeft? Lees dan nog even door en check deze blog!

Date

10 november 2020

Category

Blog