Confianza.

Social.

Commercieel medewerker binnendienst - Confianza Select
17806
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17806,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-4.6,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Commercieel medewerker binnendienst

Een bevlogen medewerker met gevoel voor reclame

 

Wat ga je doen?

 

Je gaat bij een bedrijf werken met verschillende disciplines. Er werken circa 10 man waarbij jij dagelijks staat opgesteld voor de orderverwerking van diverse binnen-en buitenreclame. Dit is een relatief nieuwe tak van de organisatie en het bruist dan ook van de energie. Er wordt dagelijks in oplossingen gedacht. Jij bent dan ook een gedreven en creatieve toevoeging van het team!

 

Er komen op diverse manieren aanvragen binnen van klanten en prospects die een reclame uiting willen voor het bedrijf. Denk hierbij aan o.a. banners, vlaggen, (span) doeken en bestickering.

 

Daarnaast ga jij uiteraard ook achter opdrachten aan met je commerciële kwaliteiten!

 

Jij belt de klant op om te sparren over de aanvraag en de mogelijkheden. Daarna overleg je met de productie die extern wordt uitgevoerd. Gezien jouw pro-activiteit heb je dan precies helder wát de klant wilt en kan je een op maat gemaakte offerte maken. Ná akkoord van de offerte, maak je een proefversie/ontwerp. Men gebruikt hiervoor Adobe. Een goed aan te leren programma. Je zorgt vervolgens voor akkoord van de klant, eventueel met de nodige aanpassingen. Als laatste stap ben je betrokken bij de productie en planning.

 

De functie is verder ook nog een gedeelte zélf in te vullen. Mocht je het bijvoorbeeld leuk vinden om een dag per week te helpen bij de montage van de reclame-uitingen? Dan ben je vrij om jezelf in te plannen en het eindproduct op te hangen bij de klant. Direct ook weer een mooie mogelijkheid om je klanten fysiek te zien en aan te spreken.

 

Een unieke kans dus voor frisse en gedreven persoonlijkheden!

 

Waar ga je werken?

 

Nieuwegein

 

Wat breng je mee?

 

Werkervaring als commercieel binnendienst medewerker is niet noodzakelijk. Als montage medewerker ben je wellicht ook al een tijd op zoek naar een kans op de binnendienst. Óf de functie en mogelijkheden spreken je dusdanig aan, dat je solliciteert vanuit een totaal andere hoek, waar je uiteraard wel gewend bent om veel klantencontact te hebben. Het belangrijkste voor deze functie zijn je karaktereigenschappen. Proactief en bevlogen.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je oplossende denkwijze en je kwaliteiten om te schakelen, heb je ook interesse in de andere takken van het bedrijf. Je wilt je breed ontwikkelen, zodat je in de toekomst allround bent in te zetten. Wij denken dan ook dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol kunnen zijn binnen de organisatie:

 

 • Ervaring of talent in klanten- en leverancierscontact
 • Enige affiniteit met vormgeving (Adobe)
 • Energieke en dynamische eigenschappen
 • Creatief en vol ideeën om gezamenlijk stappen te maken
 • Interesse om de organisatie volledig te leren kennen
 • Rijbewijs is handig, maar niet direct een vereiste

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Een heerlijke werkomgeving met een ongedwongen sfeer
 • Dé mogelijkheid om je werkweek enigszins zelf in te delen
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een vaste wervingsprocedure
 • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu

 

Date

1 juli 2019

Category

Doeners, Uitdagingen

Tags
commercieel medewerker, commercieel medewerker binnendienst, solliciteren, vacature