Confianza.

Social.

Confianza Select (spelregels) - Confianza Select
17612
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17612,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-4.6,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Confianza Select (spelregels)

Confianza Select (spelregels)

Aanleveren kandidaat

 

Heb jij een uitdaging van ons voorbij zien komen? Dat is dan goed nieuws! Ben jij zelf al voorzien van een toffe job, maar is je vriend(in), familie of kennis nog steeds zoekende?

 

Geef hem/haar dan bij ons op!

 

Hij of zij komt dan eerst bij ons op gesprek in Hardinxveld-Giessendam. Hier zal een gesprek plaatsvinden onder het genot van een kopje koffie of thee. In dit gesprek kan men alle dromen  en ideeën met ons bespreken. Vervolgens gaan wij als team hard aan het werk, op zoek naar die passende uitdaging.

 

Wanneer je vriend, familielid, buurman of kennis langer dan 6 weken werkzaam is in zijn of haar nieuwe uitdaging, krijg jij je welverdiende €100,-

 

Dat is nog eens makkelijk geld verdienen!


Win-actie

 

Er komen regelmatig win-acties voorbij op onze Facebook pagina. Vergeet niet onze spelregels door te nemen. Spelregels? Yes!

 

Wij hebben voor jullie een aantal spelregels onder elkaar gezet:

 

-Like onze Facebook pagina Confianza Select
-Deel de win-actie op Facebook
-Laat een comment achter onder het officiële Facebook bericht (1 reactie is voldoende)
-Reageer binnen de aangegeven datum
-Reageer binnen 24 uur als je de actie hebt gewonnen (wij sturen de winnaar via Facebook een (privé) bericht en wij taggen jou onder het officiële Facebook bericht)
-De doelstelling moet behaald worden (aantal likes) anders gaat de win-actie er niet uit

 

Team Confianza.

Date

15 maart 2019

Category

Blog

Tags
geld verdienen, kandidaat aanleveren, spelregels, win-actie