Confianza.

Social.

17287
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17287,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Coördinator Werkvloer

Een organisatorisch talent die ook de handen uit de mouwen wil steken

 

Wat ga je doen?

 

Voor een renovatieproject waarbij de kozijnen vervangen gaan worden, zoeken wij een coördinator om vanaf ‘de vloer’ een kraantje/lier te besturen ter bevoorrading van de monteurs die op diverse verdiepingen aan het werk zijn. Op basis van geveltekeningen en een gezond verstand weet jij waar het zwaartepunt ligt in de ochtend.

 

Namelijk met het kraantje/lier (waarvoor je een dagcursus krijgt aangeboden) de kozijnen aangeven en omgekeerd en met hetzelfde systeem het puin afvoeren, zodat de monteurs in een vrije ruimte de benodigde montagewerkzaamheden kunnen verrichten.

 

In de middag help je vervolgens naar hartenlust mee en draai jij er je handen niet voor om mee te helpen met de monteurs, zoals de kozijnen vastzetten/afstellen en beglazen.

 

Waar ga je werken?

 

Rotterdam

 

Wat breng je mee?

 

De dynamiek van deze functie vind je heerlijk en je voelt je fijn in een ‘Rotterdamse’ werkomgeving. Dankzij jouw gedrevenheid en ondernemende instelling schakel je continu voor de bocht en je maakt gebruik van een gestructureerde en logische werkplanning. Je bent immers zélf verantwoordelijk op de vloer qua voorbereiding van alle werkzaamheden.

 

Kortom; als jij je werk niet op orde hebt, staan alle monteurs stil.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast natuurlijk een groot plichtsbesef, vinden wij het belangrijk dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen beschikt:

 

  • Je beschikt over zowel organisatorische- als bouwtechnische vaardigheden en inzicht
  • Je bent communicatief vaardig en initiatiefrijk
  • Samenwerken heb je hoog in het vaandel staan

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Dagcursus om het kraantje/lier te besturen
  • Dynamisch team met een dagelijkse dosis aan humor
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
  • Jaarcontract
  • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is
  • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

30 november 2020

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Meewerkend Voorman, solliciteren, uitdaging, vacature