Confianza.

Social.

De importantie van werken in de flow
18402
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18402,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

De importantie van werken in de flow

De importantie van werken in de flow

‘Only dead fish go with the flow’, some say.. Daar geloven wij bij Confianza niet in. Sterker nog, wij zien dagelijks zèlf met onze eigen ogen – vanuit onze begeleidende rol – dat het ècht werkt wanneer medewerkers tijdens hun werk in een flow geraken.

 

Maar wat is dat dan, hoor ik je vragen.. die zogenoemde ‘flow’?

 

Wij omschrijven het vaak als een gevoel, waarbij je helemaal opgaat in hetgeen je doet. Op de werkvloer zie je bijvoorbeeld dat medewerkers sneller in een positieve flow komen, wanneer ze hun talenten op het werk in kunnen zetten.

 

Ook voor een werkgever valt hier winst te behalen, want wist je dat medewerkers die op de werkvloer een positieve flow ervaren, het beste uit zichzelf willen halen? Daarbij houden ze het werk ook nog eens langer vol. Simpelweg omdat ze er niet alleen energie in stoppen, maar het er ook weer uit halen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een gunstig effect in het ziekteverzuim. Een win-win situatie dus!

 

Wil je nou meer weten over dit onderwerp? Lees dan het interview dat het HappinessBureau onlangs hield met Dimitri van der Linden, hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit: https://www.hpbbnieuws.nl/?p=3085

 

En wil jij ook werken in de flow? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we hoe we jouw wensen in kunnen passen en waar we je talenten het beste in kunnen zetten!

 

 

Solliciteer Nu

 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Lees dan eens deze blog!

 

Date

24 november 2020

Category

Blog

Tags
confianza, werkenindeflow