Confianza.

Social.

18391
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18391,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

De sollicitatietips van Cees

De sollicitatietips van Cees

De tijd dat je in pak naar een sollicitatiegesprek toe moest, ligt gelukkig ver achter ons! Maar nu steeds meer bedrijven over zijn gestapt op een meer informelere setting, kan dat nog wel eens voor wat verwarring zorgen. Wat kan wel en wat ècht niet?

 

Geen zorgen! Voordat je via ons op sollicitatiegesprek gaat, bereiden we je goed voor. Zo geven we je voldoende informatie over de organisatie en laten we waar mogelijk beeldmateriaal van onze opdrachtgever zien.

 

Maar voordat het zover is, ontvangen we je eerst voor een intakegesprek. Dikke kans dat je op intake komt bij Cees. Samen met jou brengt hij de mogelijkheden in kaart. Wel is Cees altijd goudeerlijk en kan het voorkomen dat hij een aantal tips aan je meegeeft. Want hoewel wij het belangrijk vinden dat je altijd jezelf bent, is het wel goed om te weten dat het dragen van een pet of trainingsbroek naar je sollicitatiegesprek not done is. Hoe informeel de organisatiecultuur ook mag zijn. Zorg dat je er altijd representatief uit ziet, je in je communicatie beleefd en respectvol bent and you’re good to go! Bellen wij je na afloop om te vragen hoe je gesprek verlopen is.

 

En mocht het nou zo zijn dat je niet naar ons kantoor toe kan komen voor je intakegesprek, laat het ons weten! Samen zoeken we naar een passende locatie. In het pre-Corona-tijdperk voerden we bijvoorbeeld met enige regelmaat gesprekken bij horecagelegenheden of bij dat hotel langs de snelweg, bekend van de kers op de appelmoes of die grote toekan.

 

Hoe het ook zij, wij nemen graag de moeite jou beter te leren kennen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

 

Solliciteer Nu

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Lees dan eens deze blog!

Date

17 november 2020

Category

Blog

Tags
confianza