Confianza.

Social.

18237
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18237,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

De Too Good To Goo app gaat voedselverspilling tegen

De Too Good To Goo app gaat voedselverspilling tegen

Is het jou weleens opgevallen hoeveel eten er wordt weggegooid bij restaurants, supermarkten (uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks 180.000 ton voedsel in de prullenbakken van de supermarkten in Nederland verdwijnt) , bruiloften en andere locaties? Tegenwoordig steken veel bedrijven hier een stokje voor, denk bijvoorbeeld aan de app Too Good To Goo. Wanneer je locatie voorzieningen aanzet kan je in de buurt allerlei winkels/bedrijven spotten. Zij hebben namelijk een hele toffe deal voor jou. Bij Rachèl zit bijvoorbeeld een La Place, hier kan je voor €5,00 een Magic box ophalen of goedkoop dineren. Arie heeft nog meer opties als het aankomt op deze app en haalt ook weleens een Magic box op bij de bakkerij in de buurt.

 

Wat kan er in zo’n Magic box zitten? Denk bijvoorbeeld aan vlees, vis, groentes, fruit en andere ingrediënten. Waarom doen ze dit? Omdat deze ingrediënten tot een bepaalde datum goed te houden zijn. Hierdoor kan een gezin of persoon nog genieten van een goed gevulde box vol met voedsel. Ben je creatief genoeg met losse ingrediënten? En heb je geen menu nodig om iets voor te bereiden? Koop dan zeker een keer zo’n box, je kan op de app ook zien hoe laat je zo’n box kunt ophalen. Vaak is dit bij een service balie of kassa, dit staat er altijd wel netjes bij.

 

Wist je dat 1/3 van al het eten op de wereld wordt verspild?

 

Wat is een Magix Box?

 

Too Good To Go biedt een “Magic Box” aan. Wat is er nou zo magisch aan die boxen? Overtollig eten is lekker, nog prima eetbaar eten dat door winkels en restaurants aan het einde van de dag weg zou moeten worden gegooid. Denk bijvoorbeeld aan bakkerijen die elke dag vers brood bakken, of restaurants die meer drukte hadden verwacht en daardoor maaltijden overhouden. Je zal nooit precies weten wat je in je Magic Box krijgt totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker eten krijgt! Dat klinkt best goed toch? Tover jezelf maar snel naar een winkel zodat je zo’n Magix box kunt ophalen.

 

 

Wat wil Too Good To Go hiermee bereiken?

 

Wij dromen van een wereld zonder verspilling en we weten dat dat gaat lukken.. maar dan heeft de Too Good To Go wel onze hulp nodig. Daarom schrijven wij vandaag ook dit blog artikel, want ook wij willen meehelpen aan een groenere wereld. En als dat met een box voor €5,00 kan? Is dat wel erg makkelijk en zo word je ook een beetje creatief met koken.

 

Er doen al ruim 41.147 Nederlandse ondernemers mee die voedselverspilling willen tegengaan. Door deze ondernemers hebben ze al meer dan 2.562.185 miljoen aan maaltijden gered.

 

Ben je hier als bedrijf in geïnteresseerd?

 

Wat is er nou zo ideaal aan Too Good To Go?

 

-Je zit niet aan een abonnement vast!

-Doe mee zolang het zinvol is voor jouw bedrijf

-Houd gemakkelijk overzicht van het aantal geredde/verkochte Magic Boxen

-Geen gedoe, verpak jouw heerlijke onverkochte producten simpelweg in een van onze Magic Boxen.

 

Ruim 9.538 bakkerijen zijn aangesloten bij Too Good To Go, waarvan meer dan 1000 in Nederland! Daarmee is het een van de populairste categorieën in de app! Too Good To Go gaat samen met deze bakkers en andere consumenten de strijd tegen voedselverspilling aan. Doe dus ook mee!

 

Wist je dat de horecasector verantwoordelijk is voor 14% van de voedselverspilling in Nederland? Met Too Good To Go kun jij als horecaondernemer hier iets aan doen.

 

Je verdient je kostprijs terug én het eten wordt niet weggegooid. Simpelweg een win-win situatie! 

 

Ga jij deze app ook downloaden?

 

bron: Sublime

 

Date

20 februari 2020

Category

Blog

Tags
app, groente afhalen, magix box, too good to go, voedselverspilling
No Comments

Post a Comment