Confianza.

Social.

18371
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18371,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Een nieuw gezicht!

Een nieuw gezicht!

Hi, ik ben Daniëlle en stel mij graag aan je voor! Als geboren en getogen ‘schapenkop’ woon ik samen met mijn gezin, met heel veel plezier in de historische binnenstad van Dordrecht. Niets zo fijn als struinen met mijn hond door de straten van deze oude stad, met de Grote Kerk als iconisch baken.

 

Mijn vrije tijd breng ik graag met familie en vrienden door. Ik vind het gezellig om samen met hen te eten of er op uit te trekken. Verder bezoek ik graag musea en theater, ben ik eens per week te vinden in de balletschool, alwaar ik aan moderne dans doe en gaat een groot deel van mijn vrije tijd op aan fotograferen. Grote kans dus dat je mij met mijn camera tegen komt.

 

Na jarenlang bij de overheid gewerkt te hebben, werd het tijd om het roer om te gooien. Creatief bezig zijn, is wat mij past! Begin dit jaar ben ik dan ook gestart met een jaarcursus Grafische Vormgeving, om mijn kennis te vergroten. Mijn liefde voor schrijven en fotografie kan ik goed kwijt in de functie van marketing- en communicatiemedewerker. Na gesprekken met Arie, Job en Cees werd mij al gauw duidelijk dat dit een organisatie is met het hart op de juiste plaats, welke ik graag verder op de kaart wil zetten.

 

Wil je meer weten over mijn rol binnen Confianza Select of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via danielle@confianzaselect.nl!

 

 

 

Ben jij benieuwd naar de werkwijze van Confianza? Lees dan deze blog met sollicitatietips

Date

29 oktober 2020

Category

Blog