Confianza.

Social.

18288
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18288,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Even voorstellen..

Even voorstellen..

Hi, mijn naam is Cees Bosua uit Gorinchem, 25 lentes jong. Fanatiek voetbalfan en Bourgondiër met een sportieve levensstijl. Verder is droge humor tekenend voor mijn persoonlijkheid.

 

Na jaren gewerkt te hebben in verschillende branches ben ik terecht gekomen bij Confianza Select.

 

Mijn carrière begon op 18 jarige leeftijd in de detailhandel. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt om voorraadbeheerder te worden in een logistieke organisatie.

 

Voordat ik bij Confianza begon heb ik een aantal jaar als procesoperator gewerkt in een fabriek. Echter ben ik eind vorig jaar weer begonnen met een studie Sociaal Juridische Dienstverlening, wat perfect te combineren is met mijn werk. Deze stap is voor mij erg belangrijk voor mijn carrière, het past bij mijn studie en spreekt mij aan door de sociale aspecten.

 

Daarom ben ik ook enorm dankbaar voor de kans die mij wordt geboden om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ga mezelf vooral focussen op de online-recruitment en samen met mijn collega Rachèl de marketing beheren.

 

Mijn doelen zijn vooral om de positieve flow te behouden binnen Confianza en deze uitdragen naar al onze kandidaten op een oprechte manier. We spreken elkaar vast nog wel in de toekomst!

 

Groetjes,

 

Cees Bosua

Date

19 maart 2020

Category

Blog

Tags
Cees Bosua, even voorstellen, nieuwe werknemer