Confianza.

Social.

17820
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17820,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Geen likes aantallen meer op Instagram

Een primeur op het gebied van social media. Vanaf vandaag kunnen Australische Instagramgebruikers niet meer zien hoeveel likes een foto/video heeft gekregen.

 

Het gaat om een proef van het platform zelf. Instagram wil namelijk de sociale druk op gebruikers verminderen en ervoor zorgen dat de focus meer komt te liggen op het vertellen van verhalen. We zijn eigenlijk wel benieuwd hoe jij daar over denkt: zou dit bijvoorbeeld ook op Facebook moeten worden ingevoerd? Of moeten mensen misschien gewoon wat minder gevoelig zijn voor dit soort dingen op social media?

 

De communicatie op openbare plekken

 

Op dit moment zijn wij mensen zeer gefocust op social media. Gisteren zat onze collega bij de tandarts en iedereen zat op hun mobiele telefoon. Vroeger maakte je een praatje met elkaar, maar helaas is die gezellige fibe verdwenen. Je kan amper oogcontact maken met elkaar. Er zat ook een vader naast zijn dochter, maar ze zijn een halfuur stil tegen elkaar geweest.

 

Neem bijvoorbeeld de bus, dit was vroeger altijd een gezellige plek. Iedereen praatte met elkaar, soms maakte je zelfs kennis met een vreemdeling. Tegenwoordig heeft bijna iedereen oordopjes in of ze sluiten zichzelf af met Netflix/Spotify of een andere app.

 

Vroeger was alles beter

 

Vroeger was alles beter word er weleens gezegd, maar in sommige dingen hebben ze daarin zeker gelijk. Tegenwoordig leeft iedereen met dit kleine apparaatje, alles draait om social media.

 

Wij zijn ook op verschillende social media kanalen actief, en een daarvan is Instagram. Maar wij vinden dat het niet om hartjes/likes draait. Wij willen graag mensen helpen aan een toffe baan, en ervoor zorgen dat ze met plezier naar hun werk gaan. Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Vergeet dan niet naar onze uitdaging pagina te gaan!

Date

5 september 2019

Category

Blog

Tags
instagram, likes, mobiel, social media, telefoon
No Comments

Post a Comment