Confianza.

Social.

18429
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18429,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Het belang van goede koffie op het werk

Het belang van goede koffie op het werk

Geluk zit in een klein hoekje. Bij ons op kantoor is dat het hoekje waar de koffiemachine staat. Niet heel verrassend toch? Want wist je dat een goede kop koffie de werkprestaties kunnen verhogen? En dat niet alleen, ook het werkgeluk van je werknemers? Ze noemen het niet voor niets al jaren het zwarte goud! Uit verschillende onderzoeken is zelfs gebleken dat wanneer je op je werk van goede koffie wordt voorzien, het een gevoel van waardering op kan roepen.

 

Daarnaast werkt dit warme goedje ook nog eens verbindend. De koffiekar behoort al lang tot het verleden en de o zo geliefde koffiedame geniet al tijden van haar welverdiende pensioen. Bij veel bedrijven is de koffieautomaat er voor in de plaats gekomen en al jaren ‘the place to be’ op kantoor. Maar vergis je niet! Het praatje bij de koffieautomaat is niet alleen gezellig, maar werkt ook nog eens ontspannend en versterkt de band tussen collega’s. Wat allemaal weer kan leiden tot een hogere productiviteit! Niet zo gek dus, dat veel mensen die nu thuis moeten werken, aangeven de ontmoetingen bij de koffieautomaat het meest te missen.

 

En nu we in een tijd leven waarbij handen schudden niet meer tot de mogelijkheden behoort, is het wel zo prettig dat we nog steeds kunnen kennismaken onder het genot van – ja daar is hij weer! – een goede kop koffie. Sommige dingen veranderen gelukkig nooit en wij houden ervan.

 

Heb jij na het lezen van dit artikel, trek gekregen in een lekkere kop koffie en wil je kennismaken met ons? Neem dan contact op!

 

En wil je meer weten over werken via Confianza? Lees dan het interview met onze medewerker Dennis Groenendijk hier, hij deelt graag zijn ervaring met je.

 

 

 

Date

10 december 2020

Category

Blog

Tags
confianza, hetzwartegoud, kennismaken, koffieenwerkgeluk, koffieophetwerk, nieuweuitdaging, vastewervingsprocedures, werkenindehoekschewaard, werkenindehoutconstructies, werkenindeinterieurbouw, werkindehoutbouw