Confianza.

Social.

17269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17269,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Monteur dakgoten

Een betrouwbare monteur die gaat voor een naadloos resultaat

 

Wat ga je doen?

 

Je bent dagelijks op pad en bent werkzaam op zeer diverse projecten. Denk aan nieuwbouw- of renovatieprojecten, die veelal een wat langere looptijd kennen. Je bent standaard met minimaal 1 collega aan het werk. Het inmeten gebeurd altijd ter plaatse en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Middels speciaal uitgeruste werkbussen maak en monteer jij dakgoten op maat. Via een wals kun je namelijk op locatie de gewenste lengte ‘persen’. Dit is uiteraard zichtwerk, waardoor goed inmeten en samenwerken erg belangrijk is. De dakgoten zijn vooral gemaakt van aluminium. Dit is licht materiaal, wat het werk automatisch prettig maakt.

 

Er wordt volop in je geïnvesteerd om een volwassen monteur van je te maken. Je wordt tevens vrij gelaten om jezelf te ontplooien. Daar verwacht men uiteraard wel een stukje discipline en communicatie voor terug.

 

Naast de meer ervaren monteurs dagen wij dan ook starters – die zich hierin herkennen – uit te reageren!

 

Waar ga je werken?

 

Binnen een straal van 30km, gemeten vanaf Geldermalsen

 

Wat breng je mee?

 

Het bedrijf waar we deze vaste wervingsprocedure van overnemen, wil heel graag investeren in jou. Met technisch inzicht kom je dan ook al een heel eind. De collega’s, scholing en de bedrijfsfilosofie doen de rest. Je leert dan al snel om ‘maatwerk’ af te leveren wat betreft de aluminium dakgoten. Je bent secuur, weet wat werken is en bent flexibel wat betreft diverse projecten en werktijden.

 

Je hebt de drive om hoogwaardige producten af te leveren. Dit maakt dat jij bijdraagt aan de uitstekende service en professionele montage, die de klanten zo gewend zijn. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je trots kunt zijn op het eindresultaat, welke naadloos aansluit bij de behoefte van de klant.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je energie en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent betrouwbaar en nauwkeurig
 • Je beschikt over technisch en ruimtelijk inzicht
 • In het bezit zijn van een rijbewijs is geen vereiste, maar is wel mooi meegenomen

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 • Salaris conform cao
 • Een vaste procedure
 • Reiskostenvergoeding
 • Je werkkleding en werkschoenen worden op maat besteld
 • Uitstekend begeleidingstraject en evaluaties
 • We bieden je altijd ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is

 

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

14 januari 2021

Category

Doeners, Uitdagingen

Tags
Monteur dakgoten, uitdaging, vacature