Confianza.

Social.

18194
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18194,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

IFFR – Onze tips

IFFR – Onze tips

Waar staat IFFR voor? Internationaal Film Festival Rotterdam. En ook dit jaar heeft dit festival een zeer divers filmprogramma. Vorig jaar kwamen er zo’n 327.000 bezoekers naar dit evenement. Ongeveer 2400 nationale en internationale filmprofessionals waren aanwezig. Deze mensen achter IFFR bemoedigen en stimuleren zowel opkomende als gevestigde filmmakers met verschillende achtergronden. Gezamenlijk vergroten ze de creatieve ruimte voor filmburgerschap en viert IFFR de uiteenlopende vormen van film.

 

Kortingen of gratis naar IFFR

 

Ben je een veelvraat en jaag je je hele maandsalaris er doorheen tijdens IFFR, dan is een Tiger Membership wellicht iets voor jou. Wist je dat je gedurende het hele festival films kunt kijken en kunst kunt snuiven zonder ook maar een euro uit te geven aan een toegangskaartje? IFFR heeft een handig overzicht gedeeld met alle kortingen en gratis te bezoeken voorstellingen.  

 

Word Tiger Member

 

Tiger Members vormen samen een groeiende gemeenschap van IFFR-fans. Als Tiger Member geniet je van een aantal voordelen:

 

 • €3 korting per filmticket
 • Korting op Masterclasses & Talks
 • Toegang tot speciale evenementen
 • 10% korting op merchandise uit de festival- en de webshop

 

Tiger Member ben je al voor €35 per jaar, of als je gelijk een IFFR Unleashed abonnement afneemt, €95 per jaar.

 

CJP-voordeel

Heb je een CJP-pas, neem die dan mee naar IFFR of boek je tickets alvast online. Heb je hem nog niet en ben je ook nog onder de 30 jaar, overweeg dan om er eentje aan te schaffen. Want als CJP-lid krijg je €4 korting op alle lange en mid-length films.

 

Studentenkorting

Het studentenleven is al duur genoeg – daarom gunt IFFR alle studenten een mooie korting op films en een aantal geselecteerde activiteiten. Als student krijg je €4 korting op alle lange en mid-length films.

 

Last-minute tickets

Op het laatste nippertje nog naar IFFR of gewoon zin om nog een film extra mee te pikken? Dat kan je aardig wat schelen. Vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling geldt het lastminutetarief voor de nog beschikbare films en stoelen: 50 procent van de reguliere ticketprijs. Dat betekent dus dat je voor lange films €6 en voor mid-length €4 betaalt.

 

Rotterdampas

Met de combi van een Rotterdampas en een beetje goede timing kun je op IFFR gratis genieten van bijzondere films. Rotterdampashouders die zich 30 minuten voor aanvang bij de kassa melden voor een nog niet uitverkochte voorstelling, krijgen een gratis last-minute ticket!

 

Cineville

IFFR en Cineville zijn al jaren fijne partners in crime. Ook dit jaar kun je tijdens IFFR weer gebruik maken van je Cinevillepas. Op vertoon van jouw pas krijg je gratis toegang tot alle films uit het korte filmprogramma, waaronder ook de genomineerde films uit de Ammodo Tiger Short Competition, en alle mid-length films. En, nieuw dit jaar: korting op alle speelfilms in het themaprogramma Synergetic.

 

Gratis

 

IFFR Art Directions

Wat IFFR betreft houdt cinema niet op bij de deur van de bioscoopzaal: filmkunst is overal. Daarom programmeren we in samenwerking met Rotterdamse kunstinstellingen een uitgebreid programma van installaties, performances en tentoonstellingen.

 

Scopitone

Het Scopitone Café is al jaren de gezelligste gelegenheidsbioscoop van het festival. In de kleine zaal van de Schouwburg draait elke avond een muziekdocumentaire, in een uniek decor met live extra’s. Kom vroeg, want het loopt snel vol.

 

RTM

Voor het derde jaar op rij staat de eerste vrijdag van IFFR in het teken van Rotterdamse makers. Op 24 januari kan je in LantarenVenster de hele dag terecht voor werk van iconische Rotterdammers. Een dag vol lange en korte films, documentaires, videoclips, experimenten, talks, feest en meer. Met uitzondering van de filmvertoningen is alles gratis te bezoeken.

 

Club IFFR

Vanaf donderdag 23 januari kun je na de laatste film elke avond genieten van livemuziek en dj’s. Feest bij Club IFFR tot diep in de nacht. Toegang is gratis op vertoon van je filmticket of pas.

 

Dit moet je weten

 

 1. Zorg dat je jezelf een beetje inleest
 2. Bekijk hier het complete programma per dag
 3. Er komen een aantal Awards & Competities, bij welke wil jij aanwezig zijn?
 4. Het is ook mogelijk om het IFFR te steunen
  International Film Festival Rotterdam kan niet bestaan zonder de betrokkenheid van financiers, partners, begunstigers en donateurs.
 5. De kaart verkoop info kan je hier vinden

 

Meer informatie? Ga dan naar: https://iffr.com/nl/

Date

23 januari 2020

Category

Blog

Tags
film festival, IFFR, internationaal film festival, rotterdam
No Comments

Post a Comment