Confianza.

Social.

17926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17926,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

In dit dorp krijg je betaald om te verhuizen

In dit dorp krijg je betaald om te verhuizen

In het jaar 2018 begon de eerste aflevering van het Italiaanse dorp Ollolai. Een aantal stellen hadden toen een huis gekocht voor €1,00. Dat is nog eens wat anders dan een euroknaller bij de Mcdonalds. Ze kregen twee maanden de tijd om het huis op te knappen en daar een bedrijf op te zetten (restaurant, eigengemaakte limoncello, foodtruck etc.)

 

Het programma werd goed bekeken en nu doet ook het dorp Molise mee. Steeds meer Zuid-Europese dorpjes en streken proberen nieuwe inwoners te trekken met bijzondere lokkertjes. Tot nu toe zijn het de Italianen die dit een geweldig idee vinden, ”laat die Nederlanders maar komen”!

 

Als je daar komt wonen en een bedrijf opstart, krijgt je iedere maand 700 euro cadeau, drie jaar lang. Dat is opgeteld zo’n 25.000 euro. Zou jij in zijn voor zo’n verhuizing? Nu zijn wij alleen benieuwd waar deze mensen het voor doen, het geld of het avontuur?

 

Zoek je liever een ander soort avontuur? Bijvoorbeeld een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op, klik hier om naar ons contactformulier te gaan.

 

Bron: Sublime

Date

26 september 2019

Category

Blog

No Comments

Post a Comment