Confianza.

Social.

Interieurbouwer 
18627
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18627,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Interieurbouwer 

Iemand met precisie en een houten hart

 

Wat ga je doen?

 

Balies, tafels, kasten: jij betimmert ze allemaal. De klanten bestaan uit een groot deel uit een specifieke doelgroep, waarbij secuur werken essentieel is. Je voelt je thuis op een werkplaats, want dat is je ’tweede huis’. De werkzaamheden concentreren zich namelijk op de werkvloer waar je met goede machinerie, ruime werkplaatsen en fijne collega’s mooie dingen kan afleveren. Je bent gewend om tekening te lezen en voelt je comfortabel achter een werkbank. Je bent nieuwsgierig naar de projecten, initiatiefrijk en hebt de juiste houtvezels.

 

Waar ga je werken?

 

Alblasserdam

 

Wat breng je mee?

 

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het essentieel dat je nauwkeurig weet te werken. Je weet hoe het werkt in een meubelmakerij, scheepsbetimmering- of interieurbouw bedrijf. Je komt te werken in een hecht en leuk team aan collega’s. Mocht je dan ook nog enigszins twijfelen over je kwaliteiten als interieurbouwer, dan is dat geen enkel probleem. Je collega’s leren je graag de kneepjes van het vak. Ben je praktisch ingesteld en is school voor jou niet meer de plek om jezelf te ontwikkelen? Dan zullen we ons best doen om jou optimaal te begeleiden, zodat je vanuit de praktijk kan groeien tot een gewaardeerde werknemer.

 

Je vindt dit zelf ook een zeer prettige manier om bij een nieuwe werkomgeving in te stromen. Met je positieve instelling wordt je steeds beter en zelfstandiger in het vak. En nogmaals, stapje voor stapje!

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Je kunt ten eerste niet zonder de juiste motivatie maar we vinden het ook belangrijk dat je onderstaande kwaliteiten en eigenschappen bezit:

 

 • Opleiding als meubelmaker (minimaal niveau 2, bijvoorbeeld gehaald op het HMC)
 • Je weet hoe je een tekening moet lezen en interpreteren
 • Je bent uit het juiste hout gesneden
 • Je hebt enige ervaring in de omgang met machines
 • Je bent leergierig en wil iedere dag iets nieuws leren

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Salaris conform cao
 • Naast 25 vakantiedagen ook 5 éxtra atv/adv dagen
 • De juiste werkkleding
 • Vaste wervingsprocedure
 • We bieden je altijd ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

15 maart 2022

Category

Makers, Uitdagingen

Tags
hout, Interieurbouwer, scheepsbetimmering, solliciteren, uitdaging, vacature