Confianza.

Social.

18309
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18309,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Interview: Jouri de Jong

Interview: Jouri de Jong

Stel jezelf even voor? (Woonplaats, gezinssituatie, leeftijd, beroep)

 

Ik ben Jouri de jong, 26 jaar oud, ik ben woonachtig in Woudrichem samen met mijn vriendin en onze twee pluizen bollen(katten). Ik werk als timmerman bij Bakker Arkel.

 

Waar ben je opgegroeid? Hoe zou jij je jeugd beschrijven?

 

Ik ben opgegroeid in Hardinxveld-Giessendam, daar heb ik tot mijn veertiende gewoond, na de echtscheiding van mijn ouders ben ik 2,5 jaar weg geweest. Daarna ben ik terug gekomen en bij mijn vader gaan wonen.

 

Hoe ben jij op jonge leeftijd in aanraking gekomen met het timmervak?


Altijd al aan het knutselen/timmeren in de schuur van mijn vader. En toen de keuze gemaakt om timmerman te gaan worden!

 

Hoe zou jij Confianza willen beschrijven? Hoeveel jaar ken je ze al?

 

Na de zomervakantie gestart met de opleiding timmerman 2 bij de Bouwschakel destijds, nu heet het Bouwmensen. Daar achteraan nog niveau 3 gedaan en daarna gaan werken. Was even lastig i.v.m. de crisis. Eerst een half jaar uitgeleend geweest aan timmerfabriek Bos. Daarna al snel weer naar een nieuwe uitdaging gegaan in Sliedrecht en toen heb ik de jongens van Confianza leren kennen!

 

Wat vind je van onze begeleiding? Zag je ons regelmatig op het werk?

 

Zij hebben mij toen overgenomen, Confianza was veel vaker op de werkvloer om met ons te praten en om ons te coachen! De begeleiding was echt top! Je hoefde maar te bellen met iets en ze waren er zo!

 

In hoeverre heb jij het gevoel dat je alles kan bespreken met Confianza?

 

Je kon hun alles vertellen, het vertrouwen hadden ze zo gewonnen! Ik werd na een half jaar in dienst genomen bij de opdrachtgever.

 

Hoe heb je het contact ervaren ná dat je had opgezegd en zelf een nieuwe baan had gevonden?

 

Ze hielden nog altijd contact met je, heel fijn je kon altijd even op hun terug vallen als dat nodig was!

 

Wat heeft Confianza nog voor je kunnen betekenen ná dat je was vertrokken?

 

Na vier jaar heb ik de keuze gemaakt om toch verder te gaan in de bouw, ontslag genomen. En ongeveer na een goede 7 maanden gewerkt te hebben bij een kleine aannemer, had ik helaas m’n draai daar niet helemaal gevonden. Toch maar weer verder zoeken.. Maar Job van Confianza belde nog regelmatig, dus daar maar een praatje gemaakt! En daar kwamen de jongens van Confianza met een paar leuke opties.

 

 Waar werk je nu en hoe ben je daar terecht gekomen? En ben je direct in dienst getreden bij bovenstaande werkgever?

 

Één van de opties die Confianza aanbood is mijn huidige werkgever (Bakker Arkel). Ze gaven mij de kans om daar een praatje te gaan maken en ik mocht zelf alles regelen! Ik ben dus gelijk in dienst getreden bij hun! Heel fijn, gelijk een vast contract gekregen.

 

Wat vind je naast het werk leuk om te doen? En wat is je favoriete gerecht?

 

Naast mijn werk ga ik graag het water op om te gaan varen! Varen was al een passie toen ik net begon met werken. Heel ontspannen op het water met wat vrienden. Verder vind ik het heerlijk om thuis te zijn, gezellig met wat vrienden eten/drinken. Ik BBQ graag en voor een patatje kan je me altijd wakker maken!

 

Als je een gerecht moet kiezen wat Confianza omschrijft, welk gerecht zou je dan kiezen?

 

De laatste vraag vind ik moeilijk om te beantwoorden maar ik denk dat het een heel eerlijk, oprechte maaltijd moet zijn!

 

Mvg Jouri de Jong

 

 

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook het interview met onze medewerker Mahmoud! 

Date

23 april 2020

Category

Blog

Tags
confianza, confianza select, hout, interview, Interview vragen, Jouri de Jong, kandidaat
No Comments

Post a Comment