Confianza.

Social.

18302
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18302,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Interview: Mahmoud Hasan Agha

Interview: Mahmoud Hasan Agha

Stel jezelf even voor?

 

Ik ben Mahmoud Hasan Agha, 24 jaar oud. Ik woon in Gouda met mijn ouders en ik heb 2 broers en een zusje. Wij wonen in mooi huis, een beetje oud maar wel leuk.

 

Waar ben je opgegroeid? Hoe zou jij je jeugd beschrijven?

 

Ik ben in Hom (Syrië) geboren en ik ben daar opgegroeid. Ik bleef daar tot mijn 17e. Ik heb daar 9 jaar studeert, basisschool en middelbare school. Het was echt leuk en ik had een mooie leven maar de oorlog heeft alles vernietigd. In 2012 ben ik naar Lebanon gevlucht om een veilige plek te vinden.

 

Hoe ben jij op jonge leeftijd in aanraking gekomen met houtbewerking en interieur?

 

Ik zocht werk en ik heb een meubel fabriek gevonden. Ik heb 3 maanden zo hard gewerkt, meer dan 12 uur per dag. Natuurlijk wilde ik heel snel leren, om mijn gezin te helpen. Ik heb daar gewerkt twee en half jaar. Ik heb timmerwerk gekozen omdat ik van timmeren hou en ik vind het kunst.

 

Op welke leeftijd ben je terecht gekomen in Nederland?

 

Nederland was onze laatste stop en de familiereünie van het gezin nadat het was gescheiden van de lange oorlogsjaren. Wij zijn in september 2015 naar Nederland gevlucht, toen was ik 20 jaar oud.

 

Wat vind je van de Nederlandse maatschappij / cultuur?

 

Het is echt een geweldige cultuur, moeilijke taal, maar wel de mooiste cultuur in Europa. Het is een wonderlijk land. Wij hebben verschillende culturen in Arabische landen. Bijvoorbeeld vrijheid! Wij hebben geen vrijheid in ons land, helemaal niet. Echt! Hier vond ik in alles voldoende vrijheid.

 

Hoe ben je voor het eerst in contact gekomen met Confianza? Waar was de eerste afspraak?

 

Na twee maanden werk gezocht te hebben, stuurde de lerares een website door van Confianza. Zij heeft tegen mij gezegd; hun kunnen jou helpen! Toen heb ik een sollicitatiebrief met mijn CV via email naar Confianza gestuurd. Binnen twee dagen ik heb antwoord gekregen.

 

Het was een afspraak met Arie bij een klein restaurant in Gouda, ik voelde dat hij me echt wilde helpen om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Het gesprek met hem was zeer comfortabel en plezierig.

 

Hoe ging het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever vervolgens? Was daar ook iemand bij aanwezig van Confianza?

 

Het sollicitatiegesprek was goed, ik sprak over mezelf en over de kwalificaties. Arie was bij me en moedigde me aan om meer te praten, goede stimulatie.

 

Wat vind je leuk aan je huidige baan?

 

Nu ben ik erg blij met mijn werk, het is heel leuk werk. Dag na dag leer ik meer en doe ik meer en brede ervaring op in dit vakgebied. Alles is leuk om te bouwen en meubels te maken.

 

Wat vind je van onze begeleiding? Zie je ons nog regelmatig?

 

Confianza gaat verder met ons stap voor stap. Voldoet aan onze behoeften en in alle opzichten volgen ze ons op de voet.

 

Wanneer ben je trots op iets wat je gedaan hebt?

 

Ik ben trots op mezelf dat ik de dag met meer ervaring heb afgerond en mijn werk met volle teugen heb gedaan.

 

Wat vind je naast het werk leuk om te doen?

 

Ik hou van sporten naast mijn werk en lezen. Momenteel ben ik bezig met rijbewijs, is moeilijk maar zal ik halen, ik hoop dat!

 

Naar welke muziek luister je graag?

 

Ik hou van Arabische muziek en Nederlands en Engels. Soms ook Franse muziek mooi om te horen. Maar ik hou van rustige liedjes niet zo hard.

 

Wat is je favoriete gerecht?

 

Ik hou van alles! Levensmiddelen die veel groenten bevatten. Ik ben meestal vegetariër, zo weinig vlees mogelijk. Tot slot bedankt voor het lezen en hartelijk dank Confianza!

 

Mahmoud Hasan Agha.

 

 

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan hier het interview met Jouri!

Date

9 april 2020

Category

Blog

Tags
confianza, confianza select, degezichtenachterconfianza, interview, Mahmoud, medewerker
1 Comment
  • Mamdouh

    6 oktober 2020 at 21:57 Beantwoorden

    Heel leuk, ik wens je veel succes en succes in het bedrijfsleven en allemaal dankzij een bedrijf Confianza!

Post a Comment