Confianza.

Social.

18553
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18553,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Intuïtie als kompas

Intuïtie als kompas

Onze persoonlijke manier van werken, vinden wij ontzettend belangrijk. Niet voor niets zeggen wij ‘aandacht is ons devies, intuïtie ons kompas’ (grondslag #4).

 

Zoals al eerder verteld in onze blogs, verdiepen we ons graag – onder het genot van een goede bak koffie – in de talenten, wensen en passies van onze medewerkers. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

 

Daarnaast hechten we veel belang aan het vinden van een passende werkcultuur, waarin iemand optimaal kan renderen. Bij ons geen korte termijn oplossingen. Nee, we kijken graag naar wat werkt op de lange termijn.

 

Door het voeren van een uitgebreid intake gesprek en goed door te vragen, komen we er achter wat iemand belangrijk vindt in zijn of haar werk en waar die persoon het beste past.

 

Zo komt het regelmatig voor dat we een proefdag bij één of meerdere opdrachtgevers regelen. Werkt eigenlijk vaak wel zo prettig. Kun je meelopen en ‘voelen’ of een baan of een bedrijf iets voor je is. Want dat is heel belangrijk in het maken van een keuze.

 

 

Wat zegt jouw innerlijk kompas eigenlijk over jouw baan?

 

 

 

Lees hier meer over de werkwijze van Confianza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

18 mei 2021

Category

Blog

Tags
aandachtishetdevies, confianza, intuitie, intuitiealskompas, recruitment