Confianza.

Social.

18550
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18550,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Keep the spirit up!

Keep the spirit up!

Fijn hé, die kleine dingen die het leven zo leuk maken. Lukt het jou om ze te blijven zien? Top!

En mocht het je nou niet altijd lukken, is het ook niet erg hoor. We’re only human after all.

 

Toch lijkt het of sommigen het minder moeilijk vinden om met lastige situaties om te gaan en makkelijker lichtpuntjes zien.

 

Hoe dat komt? Het verschil zit ‘m in hoe je zaken benadert. Wij helpen je graag op weg met deze 3 tips.

 

  • Deze tip is een hele mooie met wonderbaarlijke effecten: wees dankbaar voor mooie momenten. En nee (valkuil!) denk nu niet gelijk heel groot. Hou het juist klein! Train jezelf hier op te letten, want mooie momenten komen vaker voor dan we denken. Alleen laten we ze veelal aan ons voorbij gaan en slaan we ze niet of nauwelijks op. Zag jij hoe die man in de winkel, vriendelijk de deur voor je open hield? De glimlach van kinderen, vrolijk spelend op straat? Het zonnetje dat zo heerlijk schijnt? De terrassen die weer open zijn? Geloof ons, er gebeuren voldoende mooie dingen om ons heen. Je moet ze alleen wel willen zien.

 

 

 

  • Onthoud dat je altijd een keuze hebt. Dat we regelmatig zaken voor onze kiezen krijgen, die we liever anders zouden zien, is simpelweg een gegeven. En zie het ook maar zo. Maakt het accepteren misschien een stukje makkelijker. Hoe jij met een probleem of situatie om wilt gaan, ligt wèl binnen jouw invloedsfeer. Kijk er eens van een afstandje naar en zoek naar de mogelijkheden. Dus wat kies jij?

 

  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, is een goed Oud-Hollands gezegde. Dus houd je humor in leven (we schreven hier al eerder over). En vergeet niet te glimlachen naar iedereen die je vandaag tegenkomt. Van de caissière in de supermarkt tot aan je collega, die je misschien wel voor de zoveelste keer moet beeldbellen. Want wat je geeft, krijg je terug. Is nog zo’n mooi gezegde. Bovendien.. als je die glimlach terug krijgt, heb je gelijk weer iets om dankbaar voor te zijn.

 

 

 

 

 

Geef je gezondheid een boost! Lees er meer over in dit artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

4 mei 2021

Category

Blog

Tags
confianza, dekleinedingendiehetlevenzoleukmaken, gezondheidophetwerk, keepthespiritup, lichtpuntjeszien, positiviteit, recruitment