Confianza.

Social.

18590
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18590,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Koppelstuk

Koppelstuk

Een creatief talent voor communicatie, werving en matchmaking

 

Wat ga je doen?

Dagelijks nemen wij wervingsprocedures uit handen van bedrijven en bieden wij onze werknemers nieuwe uitdagingen aan op de arbeidsmarkt. Dit doen we door autonoom te zijn, uit te gaan van eigen kracht en de focus te leggen op de lange termijn.

 

Onze portfolio bestaat voor 80% uit wervingsprocedures in het hout- en interieur. Dit geeft een extra dimensie. Deze wereld barst namelijk van de creativiteit en op diverse projectbezoeken zien wij dan ook dagelijks wat er gemaakt wordt aan o.a. high-end meubels, tiny houses en luxe (jacht)interieur.

 

Als consultant kom je ons team én de naam Confianza versterken. We zijn dan ook op zoek naar een energieke en dynamische teamspeler die ervaring heeft in matchmaking en het daarnaast leuk vindt om onze filosofie en ‘brand’ verder uit te bouwen. Je zal ‘awareness’ gaan creëren bij werkzoekenden en geïnteresseerden in onze filosofie. Daarbij heb je creatieve ideeën voor de recruitment, zie je verbanden in ons netwerk en heb je genoeg ervaring om onze mensen te verbinden met de juiste opdrachtgever. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor projectbegeleiding en fungeer je als het ware als ‘smeermiddel’ tussen onze werknemers en opdrachtgevers, met als einddoel een stabiele relatie.

 

Daarbij heb je een goed luisterend oor voor alles wat er zakelijk en privé speelt bij onze mensen en bent ook niet bang om bij te sturen waar nodig. Hierbij krijg je bij ons volledige, creatieve vrijheid om hier invulling aan te geven. Dus geen standaard input of cijfermatige onderbouwing van je werkzaamheden. Gevoel voert de boventoon.

 

Daarnaast vind je het leuk om circa 30% van de tijd in de week bezig te zijn met het uitbouwen van ons merk en filosofie. Hierbij kan je bijvoorbeeld geplaatste werknemers interviewen, on- en offline acties bedenken én uitwerken en onze social media kanalen strategisch uitbouwen. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden, maar jouw eigen inbreng is vóóral belangrijk.

 

Op deze manier bereik je toekomstige ambassadeurs en die weet je ook te binden en boeien. Je bent creatief en hebt een groot netwerk, waardoor je waarde toevoegt en op die manier uit groeit tot een onmisbare factor in ons hechte team.

 

Waar ga je werken?

Hardinxveld-Giessendam

 

Wat breng je mee?

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent en bruist van de energie. Je bent bekend in de wereld van werving & selectie en detachering, maar voelt bij jezelf dat je tóch ergens tegen aan loopt. Wellicht is het nadenken over de filosofie en strategische samenwerkingspartners daarbij betrekken wel het ontbrekende puzzelstukje. Er zijn weinig kaders waar je in hoeft te werken, maar dat is ook direct dé uitdaging! Vele mensen doen voor zichzelf de aanname dat ze autonoom zijn in het werken en goed functioneren met weinig kaders en beperking. De feiten zijn echter dat, wellicht in het onderbewustzijn, dit niet zo is!

 

Waar kun je echt niet zonder?

Buiten je energie, motivatie en drive om denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je begrijpt dat ons werk bestaat uit het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers.
 • Je hebt een creatieve manier van schrijven en weet daardoor mensen te bereiken.
 • Je voelt dan ook feilloos aan dat het van groot belang is een netwerk te creëren.
 • Je hebt bewezen ervaring in matchmaking en begeleiding van werknemers.
 • Je bent collegiaal en draagt bij aan een goede sfeer.
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur per week.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een betrokken werkgever, een open deur en de beste koffie van de omgeving mag je van ons het volgende verwachten:

 

 • Een zelfstandige en creatieve functie waarbij je van idee tot uitvoering betrokken bent.
 • Alle tools zijn aanwezig om ons geluid te verkondigen en mensen te bereiken.
 • Flexibiliteit wat betreft de invulling van de werkdagen.
 • Heerlijke lunches waarbij niet op de klok word gekeken.
 • Bijzondere en rustgevende werkplek aan het water.
 • Vlakbij het station, rijbewijs dus niet noodzakelijk.
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is.

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

29 oktober 2021

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Consultant, koppelstuk, uitdaging, vacature