Confianza.

Social.

Loodgieter
17908
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17908,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Loodgieter

Een loodgieter die zorgt voor alle verbindingsstukken

 

Wat ga je doen?

 

We zijn op zoek naar een gemotiveerde loodgieter / installatietechnicus die nergens zijn handen voor omdraait. Je komt in een unieke wereld terecht van luxe houten bungalows en tiny houses die op een vaste locatie worden gemaakt en turn-key worden opgeleverd. Het loodgieter- en installatiewerk is in deze branche weer nét iets anders dan je gewend bent.

 

Wellicht ben je klaar met de dagelijkse installaties in koude en kale nieuwbouwcomplexen. Of misschien stoor jij je aan het feit je als loodgieter vaak alléén bezig bent op bouwlocaties, waar er veel onderaannemers zijn ingehuurd en je voelt dat de samenwerking niet optimaal is.

 

In deze unieke procedure wordt het werk nog van a-tot-z gemaakt, waardoor je als loodgieter gewoon onderdeel bent van het team. Je bent direct collega’s met de timmermannen, keuken monteurs, interieurbouwers en elektriciens.

 

Je staat dagelijks opgesteld voor diverse installaties, zoals water- gas, sanitair, afvoer. Tevens kan je ook CV-ketels installeren, als dat je interesse heeft.

 

De functie kan dan ook worden ingericht n.a.v. jouw wensen. Er worden namelijk ook sauna’s en verschillende keukens ingebouwd. Werk je het liefst zelfstandig? Dat kan. Doorgroeien als voorman? Dat kan. Liever toch sparren met collega’s over de juiste oplossing? Dat kan ook…

 

Dus wil je onderdeel zijn van een vast team aan collega’s, je eigen inbreng hebben, werken op een vaste werkplaats en dus lekker beschut zijn tegen de buien? Dan is dit jouw functie!

 

Waar ga je werken?

 

Dordrecht

 

Wat breng je mee?

 

Met een achtergrond in installatietechniek kom je een heel eind. Daarnaast ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, waarbij je voornamelijk interesse hebt in een andere, rustigere manier van werken.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je energie en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

  • Je ambieert een functie op een werkplaats met een vast team
  • Ervaring en een opleiding in de installatietechniek
  • Ervaring met tekening lezen
  • Secuur te werk gaan

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

  • Een functie waarbij jíj je salariswens kan aangeven
  • Bovengemiddeld aantal vakantie- en atv dagen
  • Uitstekende reis- en onkosten vergoeding
  • Een functie die zélf in te vullen is n.a.v. ervaring en ambitie
  • Een vast team aan collega’s wat het werk een stuk makkelijker maakt
  • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen als mens en als werknemer

 

 

 

Solliciteer Nu
Date

26 januari 2021

Category

Doeners, Uitdagingen

Tags
Loodgieter, sollicitatie, solliciteren, uitdaging