Confianza.

Social.

17356
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17356,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Met wat voor gevoel ga jij naar je werk?

Met wat voor gevoel ga jij naar je werk?

Wij weten maar al te goed hoeveel mensen ergens blijven ‘hangen’ omdat ze een vast contract hebben. Met wat voor gevoel ga jij naar je werk? Heb je het echt naar je zin? Heb je een klik met je collega’s/baas? Of voelt misschien iedere dag anders aan?

 

Iedereen hoort met een goed gevoel naar z’n werk te gaan. Oké, je hebt misschien niet altijd zin om je bed uit te komen, maar wanneer je eenmaal op je werk bent moet dat gevoel weer weg zijn. Je zet een knop om en je gaat die dag knallen!

 

Niet iedereen heeft een baan wat voelt als een hobby, maar er zit een heel stuk tussen het niet naar je zin hebben en met een tevreden gevoel werken.

Wij willen een verbindingsbrug zijn tussen onze kandidaten en bedrijven. Als er iets niet vlekkeloos loopt proberen wij dat direct op te lossen. Contact houden met onze kandidaten is voor ons dan ook een pré.

 

Heb je weleens de gedachten gehad om iets totaal nieuws te gaan doen? Of wil je kijken wat wij jou te bieden hebben? Kom dan bij ons langs voor een heerlijke kop koffie. Je bent nooit te oud om te leren en iedereen heeft ook een uitdaging nodig in zijn of haar leven. Ben jij dus toe aan een nieuwe werkomgeving, nieuwe gezichten en een nieuwe uitdaging? Treuzel dan niet en neem contact met ons op!

 

https://www.confianzaselect.nl/contact/

Date

26 oktober 2018

Category

Blog

No Comments

Post a Comment