Confianza.

Social.

Meubelmaker
18626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18626,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Meubelmaker

Kom bij ons in hetzelfde schuitje

 

Wat ga je doen?

 

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij naar vakmannen/vakvrouwen met oog voor detail. Jij haalt voldoening uit het werken in de top van de Nederlandse (jacht) interieurbouw. Streven naar perfectie zit in jouw DNA, evenals jouw voorliefde voor exclusieve houtsoorten. Specialistisch timmerwerk en het werken met precisie zijn uitdagingen, waar jij graag je tanden in zet.

 

Aan de hand van werktekeningen maak je zelfstandig onderdelen van exclusieve (jacht)interieurs. Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden die onder andere bestaan uit het bedienen van diverse (CNC) machines, afwerken en monteren van de meubels op de werkplaats. Je voelt je prettig op een werkplaats, dit is immers je thuisbasis. Uiteraard kan het voorkomen dat je wordt betrokken bij de montage in de buitendienst. Dit is echter sporadisch en het is aan jou óf je deze afwisseling prettig vindt.

 

En wat denk je van het creëren van interieur voor Off Road Campers? Óf interieur voor high-end particulieren opdrachten? Óf wat minder luxe, maar degelijk, zoals de betimmering van kotters en plezierboten? You name it!

 

Dit zijn vaste uitdagingen waarin jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je bent gedreven, flexibel en denkt graag actief mee.

 

Waar ga je werken?

 

Regio Bollenstreek / Drechtsteden (Alblasserwaard) /  Hoeksche Waard


Wat breng je mee?

 

Je hebt affiniteit met hout en de bewerking daarvan. In dit type werk kun je meerdere achtergronden hebben die een mogelijkheid bieden tot deze functie. In het luxe jachtinterieur moet je uiteraard wel ervaring hebben, anders wordt het lastig. Maar schroom niet te solliciteren met een iets minder gedegen achtergrond in het hout- en interieur. De diversiteit van de opdrachten en werkzaamheden is namelijk dusdanig divers, dat we vooral kunnen sparren over wat jij wilt!

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast daadkracht en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je kan omgaan met handgereedschappen en bewerkingsmachines
 • Het lezen van technische tekeningen en deze omzetten naar producten
 • Enige (school)ervaring met meubels maken, monteren en afwerken
 • Je hebt oog voor detail, bent secuur en stressbestendig
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken
 • Een diploma meubelmaker, interieurbouwer óf voldoende aantoonbare ervaring binnen de branche of fijn timmerwerk

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, begeleiding, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Uitstekend salaris en doorgroeimogelijkheden
 • Je werkkleding en werkschoenen wordt op maat besteld
 • Uitstekend begeleidingstraject en evaluaties
 • Vaste wervingsprocedure
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”
 • We bieden je altijd ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer

 

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

15 maart 2022

Category

Makers, Uitdagingen

Tags
Interieurbouwer, Meubelmaker, solliciteren, uitdaging, vacature