Confianza.

Social.

Muziek alstublieft!
18510
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18510,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Muziek alstublieft!

Muziek alstublieft!

Menig keer namen wij je mee voor een kijkje in de keuken van Confianza. Dit keer gaan we nèt een stapje verder. Dat wij hier dol zijn op goede koffie, wist je natuurlijk al lang. Maar wist jij ook dat onze machine pas begint met pruttelen, wanneer er muziek uit de speakers klinkt?

 

Erg lang hoefden we er dan ook niet over na te denken. Ieder van ons leverde 5 favorieten aan, wat een heerlijk èn diverse afspeellijst opleverde. Lekkere nummers waarop soms hard mee wordt gezongen. Behalve dan door Daniëlle, die danst er liever op.

 

Op deze Nationale Muziekdag blijven wij niet achter, klik gauw hier voor de enige, echte Confianza Spotify Playlist! Kun jij raden welk nummer wiens favoriet is?

 

 

 

 

 

 

Als we onderzoeken mogen geloven, zou muziek op de werkvloer een prestatie verhogend effect hebben. Ons helpt het in ieder geval lekker in de flow te werken. Benieuwd wat dat is? Werken in de flow? Je leest het in dit artikel.

 

Nog heel even geduld en dan verschijnt ‘ie hoor. De allereerste Giornale di Confianza! Wil jij ook niets missen? Schrijf je dan hier in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

24 maart 2021

Category

Blog

Tags
confianza, ConfianzaPlaylist, muziekopdewerkvloer, nationalemuziekdag, recruitment, welzijninwerkwerkt