Confianza.

Social.

Nationale Museumweek
18540
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18540,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nationale Museumweek

Nationale Museumweek

Wat zouden we er allemaal weer graag op uit gaan! En oké, eerlijk is eerlijk.. hoewel het vanuit huis misschien niet zo inspirerend is, als ergens anders fysiek te zijn, is het toch prettig dat de techniek voor niets staat. Want deze week is het de Nationale Museumweek en hebben diverse musea hun virtuele deuren voor je geopend.

 

Dus.. ben jij klaar met Netflix en heb je alle games nu wel uitgespeeld? Doe dan aan een beetje cultuursnuiven! Wij delen onze tips met jou.

 

  • Altijd al eens de nachtwacht willen zien? Dat kan! Het Rijksmuseum heeft een app ontwikkelt waarin ze gratis tours aanbieden. Omzeil lange wachtrijen en zie Rembrandt’s meesterwerk plus nog veel meer moois..

 

  • Ga met het Nederlands Fotomuseum op jacht in de natuur! Toch meer een stadsmens? Dat mag ook! Zie dan bijvoorbeeld hoe de kleurendia’s van één van Nederlands bekendste fotografen Ed van der Elsken zijn gerestaureerd.

 

  • Ben jij meer fan van (oude) auto’s? Ga er dan maar eens lekker voor zitten. Het Louwman Museum neemt je mee over de verschillende verdiepingen van het museum en showt je hun mooiste old-timers.

 

En er is nog meer moois als je het word wide web af surft. Allemaal 1 klik bij je verwijderd. Hier vind je alle tentoonstellingen, doe er je voordeel mee!

 

 

 

 

 

 

Wij delen graag onze tips, waarvan wij denken dat die het leven nèt een beetje leuker maken. Luister mee naar onze playlist, die wij voor de Nationale dag van de muziek speciaal hebben samengesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

20 april 2021

Category

Blog

Tags
confianza, Confianzatipt, cultuursnuiven, Nationalemuseumweek2021, recruitment