Confianza.

Social.

17420
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17420,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Onze kerst Inspiratie & Black Friday kortingen

Onze kerst Inspiratie & Black Friday kortingen

In dit artikel brengen wij jullie op de hoogte van de meest toffe Black Friday kortingen, cadeaus voor hem/haar, we delen ook 10 activiteiten die bijna niks kosten, top 10 kerstfilms op Netflix, gezelschapsspellen  Bekijk snel het artikel!

 

 

Top 10 kerstfilms op Netflix

 

 • The Christmas Chronicles
 • The Holiday Calendar
 • Christmas Wedding planner
 • Christmas with a view
 • A street cat named Bob
 • A Christmas Inheritance
 • The Spirit of Christmas
 • A Christmas Prince
 • Pak van mijn hart
 • Merry Kissmas

 

 

10 kerstactiviteiten die bijna niks kosten

 

 • Naar een kerstshow in een tuincentrum
 • Proef de sfeer bij een tuincentrum, bekijk de prachtige kerst decoratie, smakelijke oliebollen/appelbeignets, vergaap je op alle lichtgevende versieringen en kerstdorpjes.
 • Pak de popcorn (of juist de oliebollen) er maar bij want je kan een hele marathon maken met alle kerstfilms die op dit moment op Netflix staan.
 • Kook samen een groot kerstmaal!
 • Hou een kerst-karaoke avond met vrienden
 • Schrijf zelf kerstkaarten en breng ze zelf langs, iedereen wordt vrolijk van kerstkaarten.
 • Zelf kerstdecoratie maken
 • Ga naar een gratis kerstevenement. In deze tijd zijn er veel kerstconcerten en kerstevenementen, sommige pareltjes zijn helemaal gratis!
 • Valt er sneeuw? Trek dan je warme jas aan, doe je warme sjaal om en hoor de sneeuw onder je schoenen kraken (heerlijk geluid). Ben je een in creatieve bui, maak dan een sneeuwpop! Daarna ga je naar huis om heerlijk op te warmen met warme chocolademelk met slagroom.
 • Bak wat koekjes af, heerlijk wanneer je huis naar afgebakken koekjes ruikt.

 

BLACK FRIDAY BLACK FRIDAY 

 

Je hoort en ziet het overal voorbij komen; Black Friday. In Nederland is deze kortingsgekte ook al van start gegaan. Wij hebben de meest toffe kortingen voor jullie op een rijtje gezet:

 

Bosch PSR 1800 LI-2 accuboormachine – 18V accu (2 stuks)

Normaal kost deze boor €219,00 en nu is die €109,00. Het kost wat maar dan heb je ook wat.
Een boor is altijd ideaal om te hebben (zelfs voor mensen met twee linkerhanden).

Bij de GAMMA krijg je 40% korting op alle verf – 35% korting op alle raamdecoratie, 30% korting op alle lundia deuren en 30% op alle meubelen.

 

Bij de Karwei geeft 20% korting op alles!

 

Wil je nog toffe meubels scoren? Ga dan naar Westwing, daar krijg je tot wel 85% korting op verschillende items!

 

Bekijk hier alle Black Friday dagdeals van de Mediamarkt

 

Top 10 mannen parfums voor onder de €50,00

 

Top 10 vrouwen parfums voor onder de €25,00

 

Check via deze link alle black Friday aanbiedingen:

https://blackfridaydeals.nu/winkels/
https://black-friday-nederland.nl/black-friday-deals/

 

Gezelschapsspellen

Alle Escaperoom spellen zijn bij bol.com met 40% korting

 

Ticket to Ride

Normaal kost het spel €49,95 en nu is die voor €34,95 te koop.

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.

 

Saboteur

Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat! Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schat gravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel. Saboteur is een ideaal spel voor grotere groepen, maar is al erg leuk vanaf 3 spelers.

 

The mind

The Mind is meer dan een spel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen.

 

30 Seconds Everyday Life

De langverwachte variant van het partyspel 30 Seconds. In tegenstelling tot in het basisspel van 30 Seconds vind je in Everyday Life begrippen over alledaagse zaken in en om het huis.

De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te benoemen? Maar pas op de zandloper, want je hebt maar 30 Seconds! Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

Doordat er in deze speciale editie begrippen zitten die in het leven van alledag voorbijkomen, is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen!

 

 

Er komen nog meer kerst gerelateerde blogs online, houdt onze website dus goed in de gaten.
Bekijk op Pinterest al onze kerst inspiratie. 

Date

23 november 2018

Category

Blog

No Comments

Post a Comment