Confianza.

Social.

Project Engineer
18609
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18609,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Project Engineer

Een strateeg met technische en aansturende kwaliteiten

 

Wat ga je doen?

 

In deze functie, ook wel bekend als lead engineer, ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van engineers. Je bent technisch verantwoordelijk voor de diverse processen en het eindresultaat. Coördineren, analyseren, afstemmen en communiceren zijn dagelijkse zaken waar je mee bezig bent. Daarbij heb je oog voor de kwaliteit.

 

Je gaat werken in de wereld van de zéér luxe (scheeps)interieur van diverse high-end jachten met (inter)nationale klanten. De engineering moet dan ook voldoen aan de technische normen en regelgeving. Je vertaalt complexe productievraagstukken naar logisch te nemen stappen op de afdeling. Hierbij bewaak en monitor je de opvolging, planning en budget.

 

Een technische achtergrond, middels MTS en/of HTS is belangrijk. Interesse in interieurbouw en meubel maken is echter voldoende om de processen snel eigen te maken. In deze functie wordt er namelijk meer op competenties gestuurd. We dagen je dan ook uit om te solliciteren, als je op dit moment werkt in branches als, of een achtergrond hebt in; metaal, automotive, werktuigbouwkunde, mechatronica. Bij een achtergrond op het HMC (niveau 4) zijn we ook erg benieuwd welke je stappen je hebt kunnen maken de afgelopen jaren.

 

Je valt direct onder de manager engineering en zal ook aan hem rapporteren en sparren.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard ervaring als engineer en bent op zoek naar de volgende stap in je carrière. De dynamiek van aansturing, overleggen en bewaken vind je prettig. Je pakt dagelijks de verantwoordelijkheid en bent daar gevoelsmatig ook aan toe.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je pragmatische aanpak en denkwijze denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je behoudt het overzicht bij het aansturen van meerdere projecten
 • Ervaring als engineer, werkvoorbereider of tekenaar in de technische sector
 • Je kunt goed overweg met tekenprogramma’s en diverse systemen
 • Je bent communicatief sterk en beheerst ook de Engelse taal op goed niveau
 • Organisatorisch talent die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Salaris conform CAO Meubelindustrie en meubileringsbedrijven
 • Goede en bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vaste wervingsprocedure bij een A-merk in de luxe (scheeps)interieurbouw
 • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling

 

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

11 januari 2022

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
project engineer, vacature