Confianza.

Social.

18460
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18460,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Projectbezoek

Projectbezoek

Wel zo fijn werken, als de lijnen kort zijn en we weten wat er speelt bij onze klanten èn onze medewerkers. Vandaag volgen we Job, die onderweg is naar een projectbezoek. “Ons werk is en blijft mensenwerk. Regelmatig op de werkvloer aanwezig zijn voelt daarom gewoon goed.” Hoewel de meeste klanten bij Confianza in de buurt zitten, zijn sommige medewerkers wat verder weg gestationeerd. Dit weerhoudt Job er niet van de auto in te stappen. “De frequentie ligt dan misschien ietsje lager, maar we blijven ons gezicht laten zien en houden contact.”

 

 

Afgelopen week was het tijd om een mooi project in het Zuiden des lands, aan de kust te bezoeken. Hier worden bungalows geplaatst en aangesloten op gas, water en licht. Job vindt autorijden gelukkig geen enkel probleem en lacht “het is toch prachtig als je de dag mag beginnen met een opkomende zon, schijnend op de Zeelandbrug.”

 

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, is het weer gelukkig droog maar er staat een stevige wind. Het lijkt de aanwezige werkers niet te deren. Ze zien Job aankomen en hij wordt hartelijk ontvangen.

‘Ha die Job, ben je er weer! Mannen, we lassen nu wel even een koffiepauze in.’

 

 

Job loopt lachend het terrein op en vertelt “het is mooi om te zien hoeveel werk er door deze mensen wordt verzet. Je ziet iedere keer weer vorderingen! Een kleine twee jaar geleden was ik hier ook, maar toen zag het er nog heel anders uit.”

 

Hij laat een foto op zijn telefoon zien, waarop je ziet dat er nog maar een paar huisjes aanwezig zijn.

 

Nu staat er bijna een volwaardig vakantiepark.

 

 

 

Met een aantal medewerkers neemt Job het werk door en biedt één van hen nog een contractverlenging aan. “Dagelijks trotseren deze mensen weer en wind om hun werk uit te voeren. Zij – maar ook wij – zijn trots op wat ze keer op keer neer weten te zetten. Het is ook leuk dat men zo enthousiast is en steeds weer opnieuw laat zien waar ze mee bezig zijn. Wat ook erg prettig is, is dat onze klant goed voor zijn mensen zorgt. Daar de afstand van huis naar werk te groot is om iedere dag op en neer te gaan, wordt er geregeld dat alle projectmedewerkers hier in de kost gaan. Iedereen wordt voorzien van een keurige slaapplaats en eten. Dat wordt gewaardeerd.”

 

 

De koffie is op en met een getekende contractverlenging verlaat Job weer het terrein. Nog voordat hij direct terug rijdt naar kantoor, komt hij op de terugweg langs een vakantiepark, wat reeds opgeleverd is en in gebruik.

 

Heel even stopt hij en kijkt rond.

 

“Wat een prachtige plek en wat een mooi werk!”

 

 

 

 

Benieuwd naar wat medewerkers zeggen over werken via Confianza? Lees dan het interview met Dennis Groenendijk hier.

 

 

 

 

 

 

 

Date

28 januari 2021

Category

Blog

Tags
confianza, Projectbezoek, recruitment