Confianza.

Social.

17593
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17593,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Projectleider

Een innovatieve regelneef met affiniteit voor de bouw

 

Wat ga je doen?

 

Je gaat bij één van de grootste, zo niet dé grootste, kunststofkozijnen producent van het land aan de slag. Naast een ontzettend moderne fabrieksomgeving nemen ze ook projecten aan in het gehele land. Dit is waar jij in beeld komt; Jij bent de coördinator die in de regio Zuid-Holland gaat zorg dragen voor het goed verlopen van diverse projecten.

 

Je bent financieel en technisch verantwoordelijk voor ieder project. Dit zijn zowel nieuwbouw als renovatie projecten. De beginfase is van levensbelang. Communicatie is key. Je stelt een plan op, verdeelt taken en verantwoordelijkheden, organiseert de juiste en vaak vaste groep onderaannemers, ziet toe op de naleving van regels en voorschriften.

 

In een vrij traditionele branche kom je terecht bij een innovatieve speler. Een bedrijf met de nieuwste software op het gebied van planningstools, real-time (productie)cijfers en alles in de Cloud omgeving. Hierdoor kan je snel communiceren met opdrachtgevers, onderaannemers en gelieerde contactpersonen. Opleverpunten is iets waar jij je ook persoonlijk mee bemoeit. Een heikel punt bij ieder bedrijf. Je brengt ideeën aan om deze opleverpunten te reduceren en door middel van communicatie en foto’s op de I-pad draag je bij aan een snelle oplossing.

 

Deze werkgever staat open voor procesverbetering en is ook bereidt volop in je te investeren. Talentprogramma’s of opleidingen is dan ook absoluut geen probleem.

 

Belangrijk is dat jij kansen en mogelijkheden ziet om in een sturende rol te fungeren. In deze functie ben je veel op pad en start je vanuit huis. Je zal echter wel circa 1 dag op kantoor zijn om binding te houden met het team aan werkvoorbereiders, administratie etc. Het team waar je dagelijks contact mee hebt om diverse projecten in goede banen te leiden. Gezamenlijk zorg je er dan ook voor dat de projecten binnen de geplande tijd worden afgerond. Uiteraard met de blik gericht op kosten- en budgetbewaking.

 

Assertiviteit, technische kennis en je zelf willen verbeteren is van essentieel belang. Daarnaast ben je duidelijk en scherp in je communicatie. Een verbinder die strak op het proces zit en de nieuwe, technische mogelijkheden omarmt om de processen te verbeteren.

 

Een achtergrond in de bouw/geveltechniek is belangrijk.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je bent initiatiefrijk en laat niks op z’n beloop. Je plant en controleert diverse projecten. Je stuurt hiervoor veelal vóór de bocht. Je wilt vooraf dus alles tot in de details hebben vastgelegd en gecommuniceerd. Hierdoor ben je niet continu aan het ‘schakelen’ en brandjes aan het blussen. Als dit gaande is tijdens een project, moet je terug naar het begin. Dan heb je vast en zeker het e.e.a. over het hoofd gezien.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je heldere communicatie en innovatieve denkwijze denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent een organisatorisch talent die te allen tijde het overzicht bewaard
 • Ervaring in een coördinerende, sturende rol
 • Je bent een ‘early adapter’ en nieuwsgierig naar ICT- en technische mogelijkheden ter procesverbetering
 • Een technische tekening lezen is voor jou geen probleem
 • Je zorgt voor diepgang in relatiebeheer. Je wilt graag alles weten over een ieder
 • Je bent communicatief sterk en beheerst ook de Engelse taal op goed niveau
 • Woonachtig in Zuid-Holland of Noord-Brabant
 • Rijbewijs B

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Goede en bovengemiddelde primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Alle mogelijkheden voor scholing, gefinancierd door de werkgever
 • Vaste wervingsprocedure bij een innovatieve speler in de traditionele bouwsector
 • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

20 maart 2020

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Projectleider, uitdaging, vacature