Confianza.

Social.

(Scheeps)interieurbouwer
17682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17682,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

(Scheeps)interieurbouwer

Je hebt affiniteit met alles wat drijft

 

Wat ga je doen?

 

Je kijkt trots om je heen. Alle meubelen zien er perfect uit, alles is mooi afgewerkt. Je hebt rekening gehouden met de rondingen van het binnenvaartschip, jacht, kotter óf plezierboot.

 

Het project is klaar, en dat dankzij jou en je collega’s! Je bent er een tijd mee bezig geweest, maar het resultaat mag er wezen. Als (scheeps) interieurbouwer heb je als kerntaak het samenstellen, bewerken en afwerken van meubilair. Het inmeten op locatie, het zelfstandig fabriceren van interieur-en meubelwerk zijn onderdelen van het vak. Vervolgens heb je de vakkennis om het geproduceerde interieur in te bouwen op locatie bij de klant of op de werkplaats. Je hebt affiniteit met interieur en houtbewerking. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan de klanttevredenheid.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren en betimmeren van (scheeps)interieur. Ook kom je in een leuk en gemotiveerd team terecht. Het is belangrijk dat iedereen vakwerk aflevert, dan zijn niet alleen jij en je collega’s tevreden, maar de klant ook. Je doet dit niet alleen op een werkplaats, maar ook bij klanten op locatie. Heb je zin om bij dit bedrijf te werken? Voel jij je aangesproken? Klik dan snel op die solliciteer knop.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

– Wat je ogen zien, maken je handen
– Je hebt enkele jaren werkervaring als secure (scheeps)timmerman of meubelmaker
– Je kan duidelijk communiceren en je hebt een open instelling
– Je bent wellicht nog niet geheel zelfstandig, maar wil hier wel graag naar toe groeien
– Afgeronde opleiding als meubelmaker (minimaal niveau 3, hmc)
– Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)

 

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

19 april 2021

Category

Makers, Uitdagingen

Tags
meubel, Meubelmaker, solliciteren, timmerman, uitdaging, vacature