Confianza.

Social.

17517
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17517,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tekenaar(Interieur)

Een 2D / 3D tekenaar die op zoek is naar een uitdaging

 

Wat ga je doen?

 

In een team van circa 15 werkvoorbereiders/tekenaars ben jij een belangrijke kracht. Samen met collega’s sta je namelijk opgesteld voor het tekenwerk op zeer hoog niveau.

 

Er wordt door het overgrote deel van de collega’s nog in 2D getekend, maar jij hebt ervaring óf wilt ervaring op doen in de volgende stap. Je gaat werken met Rhino (3D) en sinds kort ook TopSolid’Wood. Je wilt deze programma’s dan ook snel eigen maken en wellicht heb je er al ervaring mee. Uiteraard is het geen probleem als je recente werkervaring hebt in andere tekenprogramma’s. Bij voorkeur met Autocad.

 

Je gaat werken in de wereld van de zéér luxe (scheeps)interieur van diverse high-end jachten met (inter)nationale klanten. De engineering moet dan ook voldoen aan de technische normen en regelgeving. Het tekenwerk zijn vaak complexe vraagstukken van klanten waar jij continu de uitdaging in ziet en streeft naar dé oplossing. Het komt dan ook regelmatig voor dat je veel uur werkt, soms weken, aan één bepaald specifiek onderdeel. Tot in de perfectie.

 

Verder word je zeer goed ingewerkt door een fijne, directe collega. Ook de lijnen naar andere collega’s en de manager engineering zijn kort. De werksfeer is uitstekend en men is goed voor de mensen.

 

Waar ga je werken?

 

Zuid-Holland

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard ervaring als tekenaar en bent wellicht op zoek naar de volgende stap in je carrière. Je prefereert een uitdaging op het hoogste niveau, bent secuur en kan zelfstandig werken.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je creatieve aanpak en denkwijze denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

  • Ervaring als tekenaar 2D en/of 3D in de technische sector
  • Bij voorkeur kennis en/of ervaring in de (Scheeps)interieurbouw
  • Affiniteit met fijnhout en het herkennen van de mogelijkheden
  • Ervaring in het gedetailleerd uittekenen van productietekeningen
  • Secure werkwijze en oog voor detail en kwaliteit

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

  • Salaris conform CAO Meubelindustrie en meubileringsbedrijven
  • Goede en bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vaste wervingsprocedure bij een A-merk in de luxe (scheeps)interieurbouw
  • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
  • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

20 maart 2020

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
2d tekenaar, 3d tekenaar, uitdaging, vacature