Confianza.

Social.

Tekenaar Houtskeletbouw (3D)
18601
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18601,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tekenaar Houtskeletbouw (3D)

Een tekenaar met een voorliefde voor houtskeletbouw

 

Wat ga je doen?

 

In een klein team van tekenaars ben jij een belangrijke kracht! Samen met een directe collega, sta je opgesteld voor het 3D tekenwerk met Vertex. Dit is een BIM-software (Cad) programma dat wordt gebruikt in de (luxe) hout- interieurbouw en gerelateerde branches.

 

Je wilt dit programma dan ook snel eigen maken en wellicht heb je er al ervaring mee. Het is uiteraard geen probleem als je recente werkervaring hebt in andere 3D programma’s, zoals AutoCad. Dit is namelijk een goede basis om Vertex snel eigen te maken.

 

Je gaat werken in de wereld van de zéér luxe hout- en chaletbouw, waarbij grootschaligere projecten worden afgewisseld met one-of-a-kind modellen. Het tekenwerk bestaat vaak uit vraagstukken van klanten waar jij continu de uitdaging in ziet en streeft naar dé oplossing.

 

Dit kan een proces zijn vanaf het ontwerp, waarbij je dus actief mee denkt over de indeling maar het kan uiteraard ook voorkomen dat dit wordt aangeleverd, waarbij je vervolgens met het programma o.a. de vloeren, wanden, plafonds en daken tekent. Daarnaast maak je dagelijks detail- en werktekeningen qua specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan de routing, keukens, interieur en de locatie van al het installatiewerk.

 

Hierbij sta je dan ook dagelijks in contact met directe collega’s en/of architecten waar mee wordt samengewerkt. Tevens zorg je er uiteraard voor dat alle tekeningen en engineering voldoen aan de technische normen en regelgeving.

 

Verder word je goed ingewerkt door een fijne, directe collega. Ook de lijnen naar directie, werkvoorbereiding en projectmanagement zijn kort. De werksfeer is uitstekend en je komt dan ook terecht in een ‘warm bad’.

 

Waar ga je werken?

 

Dordrecht

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard enige ervaring als tekenaar en bent wellicht op zoek naar de volgende stap in je carrière. Je bent nieuwsgierig en pluist een nieuw programma hélemaal uit, tot dat je nieuwe oplossingen en mogelijkheden hebt gevonden.

 

Daarnaast ben je vrij om extra ondersteuning te bieden op diverse vlakken en eigen ideeën in te brengen ter verbetering van de processen. Tevens wordt er gestimuleerd om regelmatig te sparren met collega’s in de werkplaats, zodat je feeling hebt met de productie. Het is dan ook een dynamische functie, waarbij je zeker niet hele dagen op een stoel zit!

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je creatieve aanpak en denkwijze denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 • Ervaring of affiniteit als tekenaar in de hout(skelet)- en/of interieurbouw
 • Bij voorkeur kennis en/of ervaring met bijvoorbeeld AutoCad
 • Affiniteit met hout- en interieur en het herkennen van de mogelijkheden
 • Secure werkwijze en oog voor detail en kwaliteit

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • 25 vakantiedagen + ATV dagen
 • 8,33 % vakantiegeld
 • Zeer goede reisurenregeling
 • Zeer dynamische functie, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • Uitstekende begeleiding en inwerkperiode op de afdeling
 • Vaste wervingsprocedure bij een A-merk in de luxe houtbouw
 • We bieden je altijd ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer Nu
Date

11 januari 2022

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
2d tekenaar, 3d tekenaar, 3Dtekenwerk, autocad, houtbouw, houtskeletbouw, interieurbouw, uitdaging, vacature, vertex