Confianza.

Social.

17398
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17398,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

To Do Week 46

To Do Week 46

Yes, het is maandag! Een nieuwe werkweek en dus volop kansen om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te leren, productief te zijn en lol te hebben met je collega’s.

 

Daarnaast is het dé dag waarop wij ons nieuwe blogartikel delen. Op maandag? Ja, bewust op maandag! Dan heb je alle tijd om ná het werk te koekeloeren naar toffe dingen om te doen aan het einde van de week óf in de avonduren (leuke serie? Lekker recept? Inspirerende documentaire?).

 

Lees hieronder wat er allemaal te doen is de aankomende periode. Vanuit de beeldbuis of buitenshuis. 

 

Eropuit

 

De intocht van Sinterklaas komt er ook alweer aan! Wil jij wat kruidnoten opvangen en de sint begroeten? Dat kan! Wij hebben een klein schema voor jullie gemaakt:

 

Sliedrecht – 17 november – 9:30 in de haven van Sliedrecht
Hardinxveld-Giessendam – 25 november – 10:15 aanlegsteiger van het Voetveer
Rotterdam – 17 november – 12:30 het grote kerkplein
Dordrecht – 17 november – 12:00 Wolwevershaven
Gorinchem – 17 november – 10:00 in de haven van Gorinchem
Werkendam – 17 november – 15:00 vanaf het veerplateau

 

Begin 2018 is er een nieuw restaurant geopend in Alblasserdam genaamd Le Barrage. We zijn hier in de bouwfase regelmatig geweest en het resultaat mag er zijn! In dit pand zat eerst de Rabobank, maar is nu omgetoverd toch een prachtige en sfeervolle plek waar mensen samen komen om te genieten van een heerlijk diner of lunch. De bekende regionale horecaondernemer Bjorn van Dijl heeft een prachtig concept neergezet. Er zijn 180 zitplaatsen verdeeld over verschillende verdiepingen. Hier heb je een verrassingsmenu 3-gangen diner voor €39,50 of 4-gangen diner voor €49,50. Wil je liever niet een verrassingsmenu? Bekijk dan dit menu: https://lebarrage.nl/wp-content/uploads/2018/10/Le-Barrage-Diner.pdf

 

De officiële website: https://lebarrage.nl/

 

De keuze is in ieder geval reuze en het restaurant is ook nog eens prachtig ingericht!

 

 

Vanaf de (bioscoop)bank

 

Er draaien weer een aantal toffe films in Pathè, wij hebben er twee voor jullie uitgekozen:

 

Mile 22, James Silva (ook wel bekend als Mark Wahlberg) is een speciaal agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Ze zijn net spoken, niemand weet dat ze bestaan. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van een corrupte politiestaat loopt! Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand. Deze film duurt precies 100 minuten en bereid je voor want het is een en al actie!

 


Hunter Killer
is ook een actie film, een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een derde Wereldoorlog te voorkomen. Dit gaat er heftig aan toe en de raketten vliegen in het rond. Joe werkt samen met Navy Seals op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus.

 

 

Even een film met wat minder actie, maar ook echt de moeite waard om te kijken. Deze film heet The Choice en staat sinds een paar weken op Netflix. Travis Parker heeft alles wat een man zich maar kan wensen: een goede baan, trouwe vrienden en een droomhuis. Hij is ervan overtuigd dat een serieuze relatie met een vrouw het goede leven enkel in de weg zou staan. Tot Gabby Holland haar intrek neemt in het huis naast Travis. Ondanks Travis’ pogingen om vriendelijk te zijn, lijkt ze zich voortdurend aan hem te ergeren. Een film met een lach, een traan, drama maar vooral intense liefde.

 

 

Wat is er allemaal te doen

 

We hebben weer een DIY voor jullie. Dit keer een Do it yourself waar je meer ervaring voor nodig hebt. Je moet in ieder geval handig zijn met hout! Hoe mooi is deze tafel? Wil jij dit project gaan uitproberen? Bekijk dan de link hieronder. Hier staan duidelijke foto’s op en een aantal tekeningen met afmetingen. Je kan er in ieder geval een eigen twist aan geven. Een eigen gemaakte tafel is toch onwijs gaaf?! Veel klus plezier ?

 

Zie bron: https://handmade-haven.com/pages/chunky-farmhouse-coffee-table

 

 

Recept 

 

Een kleine snack voor tussendoor of wanneer je s ’avonds trek begint te krijgen! Je moet wel houden van paprika’s, maar doordat ze gevuld zijn krijgen ze een totaal andere smaak. Vooral door de frisse roomkaas in combinatie met de basilicum is het echt smullen! Bekijk hieronder wat je nodig hebt voor dit recept;

 

Ingrediënten voor gevulde paprika’s 

 

Voor 24 stuks; 
  • 12 snoeppaprika’s
  • 200 gram roomkaas
  • 25 gram geraspte kaas
  • 3 plakjes salami, fijngesneden
  • 4 zongedroogde tomaten, fijngesneden
  • 2 handjes verse basilicum, fijngesneden
  • zout en peper

 

Bereiding

 

Snijd alle paprika’s in de lengte door. Je kunt het groene steeltje verwijderen, maar ik liet deze zelf zitten (daar eet je gewoon omheen). Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en leg ze aan de kant. In een kom voeg je alle overige ingrediënten samen, roer ze goed door elkaar. Proef eventueel even hoe het mengsel is. Breng daarna nog een beetje zout of peper toe.

 

Hopelijk hebben we jullie weer geïnspireerd met dit artikel.

Date

12 november 2018

Category

Blog

No Comments

Post a Comment