Confianza.

Social.

17426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17426,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

To Do Week 48

To Do Week 48

Yes, het is maandag! Een nieuwe werkweek en dus volop kansen om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te leren, productief te zijn en lol te hebben met je collega’s.

 

Daarnaast is het dé dag waarop wij ons nieuwe blogartikel delen. Op maandag? Ja, bewust op maandag! Dan heb je alle tijd om ná het werk te koekeloeren naar toffe dingen om te doen aan het einde van de week óf in de avonduren (leuke serie? Lekker recept? Inspirerende documentaire?).

 

Lees hieronder wat er allemaal te doen is de aankomende periode. Vanuit de beeldbuis of buitenshuis.

 

Eropuit

 

  • De winterfair in Rotterdam heeft toffe workshops, prachtige modeshows, optredens en een rij met toffe stands. Je kan je hier de hele dag vermaken! Waar vindt dit plaats? Op de Ahoyweg 10 in Rotterdam. Woensdag 5 december t/m zondag 9 december van 10:00 tot 17:30. Bekijk hier de officiële website: www.winter-fair.nl

 

  • Deze kerst wordt ook het centrum van Breda omgetoverd tot een winterwonderland. Je kan er schaatsen, kerstmarkten bezoeken en een lichtjeswandeling maken. Door alle sprookjesachtige figuren en sfeervolle koren is het kerstplaatje helemaal compleet. Er is trouwens ook een silent disco (hierbij zijn er geen speakers te bekennen, het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd) Dat is weer eens wat anders toch? Ga naar 4815 (het centrum) Breda van vrijdag 14 december t/m zondag 6 januari! Je bent de hele dag welkom bij dit event.

 

  • De kerstmarkt in Dordrecht is vanaf 14 december t/m zondag 16 december te bezoeken. Er staan koren, een schaatsbaan, genoeg shopmogelijkheden (meer dan 200 kraampjes) of laat je vermaken door het straattheater. Je kan er ook voor kiezen om met kerstklassiekers mee te zingen. Dit gebeurd bij het Stadhuisplein tijdens de Christmas sing-a-longs op vrijdagavond.

 

  • Natuurlijk mogen we Utrecht niet overslaan! Van 14 december t/m zondag 16 december kan je in het centrum van Utrecht je kerstslag slaan. Het is een heel sfeervol gebied met de meest gezellige cafés aan de grachten en de Dom die boven het centrum uittorent. Dit weekend tijdens knus Utrecht wordt daar nog een schepje bovenop gedaan met verschillende kerstmarkten verspreid door de stad! Zelfgemaakte items bij kraampjes, en op de Mariaplaats kan je diverse doelen een warm hart toe dragen. En dat alles omgeven door een verwarmende vuurkorf met heerlijke glühwein.

 

Vanaf de bank


Op dit moment staat Netflix vol met kerstfilms, bekijk hier onze top 10 die wij in het vorige artikel hebben genoemd. Deze week hebben wij ook weer gekozen voor twee Netflix films, bekijk ze hieronder:

 

The Boy in the Striped Pyjamas (duurt 1:34) Deze film gaat over het concentratiekamp in Auschwitz.  Een jongen genaamd Bruno komt thuis van school wanneer het huis vol staat met verhuisdozen. Zijn moeder komt naar hem toe en zegt dat die afscheid moet nemen van zijn vriendjes. Zijn vader heeft een betere baan gekregen in het leger waardoor ze nu moeten verhuizen. Wanneer Bruno daar gaat wonen heeft die niemand, dus hij gaat op onderzoek uit! Van zijn moeder mag die niet spelen met de kinderen die hij door het slaapkamerraam ziet. Hij wordt nieuwsgierig en gaat op onderzoek uit. Maar hoe gaat dit voor Bruno aflopen?

 

 

Christmas Inheritance is een kerstfilm van 1 uur en 44 minuten. Eliza Taylor is een meisje dat opgegroeid is in luxe. Ze is geboren in het tijdperk waarin het cadeaubedrijf van haar vader en zijn beste vriend van de grond begon te komen, en heeft dus nooit ergens een tekort aan gehad. Het is in ieder geval een heerlijke feelgood film om te kijken!

 

 

Wat is er allemaal te doen

 

Zoek jij nog heerlijke recepten voor Kerst of voor Nieuwjaar? Bekijk dan ons Pinterest bord met allerlei toffe recepten: https://nl.pinterest.com/confianzaselect/kerstnieuwjaar-recepten/

 

Bekijk deze Youtube video’s om wat Christmas Decor inspiratie op te doen!

 

 

 

Wil je nog iets bestellen voor de feestdagen?

 

Sla dan vandaag nog je slag,  het is vandaag namelijk Cyber Monday!
Dit is altijd de eerste maandag na Black Friday.

 

Bekijk hier het complete overzicht van alle deals:
www.cyber-monday-nederland.nl

Date

26 november 2018

Category

Blog

No Comments

Post a Comment