Confianza.

Social.

18427
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18427,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Uit het oog maar niet uit het hart

Uit het oog maar niet uit het hart

Uiteraard gaan ook bij ons wel eens medewerkers uit dienst, worden ze overgenomen door onze klanten of slaan ze een ander pad in. Neemt niet weg, dat wij er waarde aan hechten om contact te blijven houden. We hebben nu eenmaal fijne mensen bij ons werken.

 

Dus toen Kevin – na een hele prettige samenwerking – in 2014 bij ons uitdienst ging, was het weliswaar uit het oog maar zeker niet uit het hart. We spraken hem begin van dit jaar, waarbij hij bij ons aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Nog net voordat de eerste lockdown haar intrede deed, kwamen we opnieuw samen en keken we naar de mogelijkheden.

 

Jammer genoeg was een opdrachtgever genoodzaakt een mooie uitdaging weer in te trekken, wat in hield dat we opnieuw moesten uitkijken naar een nieuwe baan, passend bij Kevin’s wensen en talenten. En zoals dat gaat.. is de één zijn verlies, de ander zijn winst. Bij één van onze klanten, een dynamisch en regionaal bedrijf in maatwerkoplossingen in de (hout)bouw, vonden we voor Kevin de ideale combinatie; hier kan hij zowel zijn voorliefde voor hout als montage kwijt!

 

Vandaag is Kevin zijn nieuwe contract bij ons komen tekenen. Wij wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe baan!

 

Wil je meer weten over werken via Confianza? Lees dan het interview met onze medewerker Dennis Groenendijk hier, hij deelt graag zijn ervaring.

 

 

 

Date

8 december 2020

Category

Blog

Tags
confianza, contracttekenen, degezichtenachterconfianza, kennismaken, nieuwebaan, nieuweuitdaging, vastewervingsprocedures, werkenindehoekschewaard, werkenindehoutconstructies, werkenindeinterieurbouw, werkindehoutbouw