Confianza.

Social.

Verkoopadviseur
18320
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18320,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Verkoopadviseur

Iemand die anderen er graag warmpjes bij laat zitten

 

Wat ga je doen?

 

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. In een luxe showroom ontvang je diverse mensen uit het hele land die één ding gemeen hebben: interesse in een exclusieve haard, wat de parel van de woonkamer moet worden.

 

Je beseft dagelijks dat mensen hier lang voor gespaard hebben en je bent dan ook een goede sparringpartner.

 

Ná het eerste oriënterende advies begint eigenlijk pas je echte werk. Je maakt een offerte met eventuele art impressions met sketchup. Vervolgens volg je alle openstaande offertes actief op en hou je alle klanten aangesloten.

 

In het voortraject laat jij dan ook commerciële kwaliteiten zien en schat je continu in wat de klanten nodig hebben. Over het algemeen wordt er, na een bezoek in de showroom, niet nog een keer fysiek op locatie gekeken naar de situatie. Echter herken jij wel direct als hier een uitzondering voor moet worden gemaakt, gezien de vraagstelling / potentie van een klant.

 

Bij een akkoord van een offerte volg je intern alle processen op. Tevens ben je flexibel om jezelf zo breed mogelijk in te zetten voor het bedrijf.

 

Daarnaast zijn de dagen flexibel in te delen. Zo is een 4-daagse werkweek, een 5-daagse werkweek of een combinatie daarvan bespreekbaar.

 

Het bedrijf werkt van dinsdag-zaterdag, waarbij er dus een grote flexibiliteit is qua werkende dagen. Het spreekt uiteraard voor zich dat in deze functie de zaterdag wel een belangrijke dag is, omdat veel klanten dan de showroom bezoeken.

 

Waar ga je werken?

 

Regio Gorinchem

 

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard technische ervaring, waarbij de voorkeur ligt op een achtergrond/affiniteit in hout- en interieur. De luxe haarden worden namelijk volledig afgewerkt, waarbij veel wordt gewerkt met hout. Daarnaast zijn de werkzaamheden voor de monteurs zeer divers en bestaat verder nog meer o.a. uit het plaatsen van rookkanalen, installatie werk, montage en voegen.

 

Je spreekt dan ook de taal van het bedrijf. Vanuit daar weet jij optimaal de klanten te adviseren en het werk voor te bereiden.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je commerciële en adviserende kwaliteiten denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Technische knowhow en inzicht (voorkeur interieurgerelateerd)
 • Beslissingen durven nemen als de situatie daar om vraagt
 • Je behoudt het overzicht bij diverse aanvragen van klanten
 • Punctueel en scherp in je manier van offreren
 • Uitstekende communicatieve kwaliteiten

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Salaris is bespreekbaar n.a.v. achtergrond en recente werkervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit qua werkdagen in een week
 • Werkkleding ter bevordering van de uitstraling
 • Een schitterende werklocatie waar je dagelijks energie uit haalt
 • Werk dat je bijna doet vergeten dat het werk is
 • Vaste wervingsprocedure

 

Solliciteer Nu
Date

14 mei 2020

Category

Makers, Uitdagingen

Tags
uitdaging, vacature, Verkoopadviseur