Confianza.

Social.

17896
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17896,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-7.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Teamleider Eindafwerking

Een coördinator met oog voor eindafwerking én communicatieve kwaliteiten 

 

Wat ga je doen? 

 

Voor de afdeling eindafwerking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die gewend is leiding te geven binnen een (productie)omgeving. Tevens help je mee bij de verdere professionalisering van de afdeling door mee te denken over verbeteringen van processen, kwaliteit en samenwerking. Je bent de rechterhand van de ervaren chef eindafwerking.

 

Als (assistent) teamleider eindafwerking ben je verantwoordelijk voor de planning en verdeling van de werkzaamheden. Je geeft instructies en aanwijzingen aan de medewerkers en staat opgesteld voor de kwaliteitscontrole.

 

Je werkt dagelijks met een groep van circa 10-15 medewerkers. Dit zijn ervaren mensen, waarbij ook direct een uitdaging ligt. Er is door het management namelijk ingezet op een cultuuromslag. Waarbij nieuwe ideeën, efficiency en een frisse wind welkom zijn. Je motiveert dan ook het team en zorgt voor een positieve sfeer. Je bent tevens verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad op de afdeling en je ziet toe op orde, netheid, arbo en veiligheid. Je hebt dus een coördinerende en aansturende rol binnen het bedrijf.

 

Met jouw enthousiaste, inspirerende manier van werken en communiceren ben je in staat om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daarbij neem je zelf dagelijks het voortouw.

 

Waar ga je werken?

 

Hoeksche Waard

 

Wat breng je mee?

 

Je hebt uiteraard affiniteit met hout en de bewerking daarvan. Je hebt een ruime ervaring als (meewerkend)leidinggevende binnen een (productie)omgeving. Je bent resultaat gericht en pro actief. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en computerkennis.

 

Wellicht ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, waarbij je voornamelijk wil door groeien naar een leidinggevende en coördinerende functie.

 

Waar kun je echt niet zonder?

 

Naast je energie en motivatie denken wij dat je over de volgende kwaliteiten en eigenschappen moet beschikken om succesvol in deze functie te kunnen zijn:

 

 • Je bent woonachtig in de regio Hoeksche Waard
 • Je hebt affiniteit met hout en wilt hier graag dagelijks mee werken
 • Je hebt communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen
 • Je ambieert een functie op een werkplaats met een vast team
 • Je bent secuur en betrouwbaar in het werk
 • Je bent fulltime beschikbaar

 

 Wat mag je van ons verwachten?

 

Naast betrokken werkgeverschap, een deur die altijd open staat en de lekkerste koffie mag je in deze functie het volgende verwachten:

 

 • Goed salaris conform cao meubelindustrie en meubileringsbedrijven
 • 25 vakantiedagen
 • 5 éxtra atv/adv dagen voor een goede privé-werk balans
 • Goede reiskosten vergoeding
 • We bieden je ruimte om jezelf te kunnen door ontwikkelen als mens en als werknemer
 • Een afwisselende baan waarbij er een combinatie is tussen mee werken en coördineren
 • Dat we doen waar we in geloven: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”

 

Solliciteer Nu
Date

20 maart 2020

Category

Creëerders, Uitdagingen

Tags
Assistent Teamleider Eindafwerking, hout, sollicitatie, solliciteren, uitdaging