Voor de meeste mensen is het alweer bijna weekend, ze geven zelfs 23 graden op! We hebben in ieder geval weer een aantal leuke dingen voor jullie onder elkaar gezet. Een Netflix top 3, een party agenda, verschillende festivals & een heerlijk Italiaans recept!
In 2019 bestaat SJWA ‘De Soos’ 50 jaar! Dat betekent dat al 50 jaar lang jongeren zich als vrijwilliger inzetten voor het organiseren van evenementen in de regio van Almkerk. Op 18 Mei organiseren ze de 3e editie van Benederpop, een eendaags popfestival met de grootste artiesten!
Voor meer informatie over Benederpop kijk je op benedenpop.nl
Deze artiesten zijn sowieso van de partij: BLØF, Ronnie Flex, Deuxperience, Snollebollekes, JeBroer en Wulf!
Tijdens de tien dagen durende Operadagen presenteert het opera- en muziektheaterfestival internationale premières, eigen festivalproducties en opera op 20 locaties in Rotterdam. Van De Doelen tot de Laurenskerk kan je van prachtige klassieke muziek komen genieten.
Net als afgelopen editie met als thema Lost & Found, zal ook dit jaar een programma met tientallen muziektheater voorstellingen, wandelroutes en concerten samengesteld.
vrijdag 17 mei t/m zondag 26 mei
Bekijk hier alle informatie!
Wij hebben een aantal toffe Netflix films onder elkaar gezet. Een film kijken zonder reclames is toch veel relaxter? Bekijk hieronder onze top 3 van deze week:
Vrijdag 17 mei | Welcome to the jungle | 23:00 Club Vie in Rotterdam
Vrijdag 17 mei | Latin’ish | 22:30 Stadion Woudestein in Rotterdam
Zaterdag 18 mei | De Danshal | 23:00 De Graanbeurs in Breda
Zaterdag 18 mei | Holy shit | 22:00 Bibelot in Dordrecht
Zaterdag 18 mei | Festival 2019 Afterparty 23:00|Toffler in Rotterdam
Dit recept voor pastasalade zit bomvol groente en is een feestje om op tafel te zetten. Fijne smaken, mooi kleurrijk en ook nog eens mega lekker.
Kook de pasta zoals op de gebruiksaanwijzing staat
Verwarm wat olie in een hapjespan. Snijd de aubergine en champignons in grove stukken en bak ze 5 tot 7 minuten gaar in de olie
Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden, de lente uitjes in kleine ringen, de zoete puntpaprika’s in reepjes en de zongedroogde tomaatjes in vieren. Snijd de verse kruiden grof
Als de pasta gaar is giet je het af. Doe alle ingrediënten in een grote saladekom en mix goed door elkaar. Zorg dat de hele salade bedekt is met pesto en dat de verse kruiden goed verdeeld zijn. Breng op smaak met wat zout en peper
Tip: maak je de salade van tevoren? Voeg de ijsbergsla dan pas toe als je de pastasalade serveert.
Bron: www.itsafoodlife.nl
Iedereen een heel fijn weekend en geniet ervan!
17 mei 2019
Blog
No Comments