Confianza.

Social.

17562
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17562,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Wat te doen met Valentijn?

Wat te doen met Valentijn?

Vandaag is de dag van de liefde. Met Valentijn vliegen de rozen ons om de oren, de postkantoren draaien overuren en we eten ons misselijk aan bonbons. Wil je het anders aanpakken? Dat kan! Wij hebben namelijk een aantal dingen voor jullie onder elkaar gezet. Wil je liever solliciteren op een toffe baan? Dat kan natuurlijk ook, bekijk hier al onze uitdagingen.

 

Dit kan je doen met Valentijn

 

1.Kook als nooit tevoren ”of bestel gewoon wat lekkers”. Op Pinterest hebben wij een map vol met overheerlijke recepten. Wil je inspiratie opdoen? Klik dan hier voor alle recepten.

 

2.Bezoek een concert/bioscoop

 

3.Organiseer een overheerlijke tapasavond. Koop of maak wat lekkere snacks, leg dit op een houten plank en zo creëer je binnen no time een toffe tapasplank. Bekijk onze Pinterest voor alle tapas inspiratie. Wie wilt er nou niet met eten verrast worden?

 

5.Pizza’s, drankjes & een film.

 

6.Schrijf een kaart. Hier is niet iedereen goed in, maar het is bewezen dat de meeste mensen blij worden van een zelfgeschreven kaart. Pak er dus een pen bij en ga ervoor!

 

7.Breng een avond offline door, doe je telefoon weg en ga samen met je partner een bordspel spelen ”speel alleen geen mens erger je niet”.

 

8. Doe je eerste date nog een keer over, maar dit keer kan je de zenuwen en gênante opmerkingen weglaten.

 

9. Netflix Valentijns favorieten. Wie gek is op Romantische lachfilms moet zeker een van deze drie films gaan kijken:

 

– The Kissing Booth
– P.S. I Love You
– Playing it cool

 

10. Plan samen een citytrip. Dit wil je misschien al langer doen, maar ga er nu ook eens echt een avondje voor zitten. Leg je telefoon aan de kant, pak je laptop/tablet erbij en ga samen iets tofs plannen.

 

Voor alle mensen die helemaal niks met deze dag hebben. Gooi een heerlijke comedy film aan, pak je favoriete zak chips erbij en zoek lekker je bed op.

Date

14 februari 2019

Category

Blog

Tags
To do, Valentijn, Valentijn tips
No Comments

Post a Comment