Confianza.

Social.

18426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18426,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Wij willen weten wie jij bent!

Wij willen weten wie jij bent!

Voor sommigen komt het in deze – soms ietwat snelle en gehaaste – tijd wel eens als een verrassing, maar wij menen dat een goede samenwerking begint met een gedegen kennismaking. In een bijzondere periode als deze betekent het wel, dat we af en toe wat harder moeten praten. Omdat we eerder op 2 dan op 1,5 meter afstand zitten. Het is prettig dat we bij ons op kantoor de ruimte hebben. In gesprek gaan via beeldbellen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou.

 

Hoe het ook zij, we nemen de tijd voor het intakegesprek. Wij willen namelijk ècht weten wie jij bent! En dat gaat simpelweg niet door alleen je C.V. naar ons toe te sturen of je digitaal ‘in te schrijven’. Daar doen wij dus niet aan en ontmoeten je graag persoonlijk, dat praat vele malen makkelijker! En naast een kop lekkere koffie (als je bij ons op kantoor komt), mag je van ons ook een dosis oprechte interesse verwachten. Wat zijn jouw talenten en waar wil jij in je werk naar toe groeien?

 

In de afgelopen zes jaar dat Confianza alweer bestaat, hebben we een breed netwerk aan klanten op weten te bouwen. Doordat we onze medewerkers nooit helemaal los laten maar langs de zijlijn begeleiden, hebben we onze klanten goed leren kennen. We weten wat er speelt en hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Zodoende hebben we inzicht in welke mogelijkheden er zijn en kunnen we goed inschatten, binnen welke organisatiecultuur jij het beste past. Wij vinden het erg belangrijk dat wanneer wij je aan een nieuwe uitdaging helpen, jij je ook als een vis in het water voelt!

 

Ook onze klanten zijn blij met ons uitgebreide intakegesprek. Je C.V. één op één doorsturen vinden wij te kort door de bocht. Daarom ontvangen onze klanten van ons een korte profielschets, die net iets verder reikt dan enkel jouw werkervaring. Dit wordt als erg prettig ervaren omdat zij op deze manier wat meer beeld krijgen bij wie jij bent, in plaats van enkel een koude opsomming van je arbeidsverleden.

 

Ga je uiteindelijk via ons aan de slag? Dan blijven wij dus langs de zijlijn betrokken. Grote kans dat Job (zie foto) met enige regelmaat bij je langs komt om te vragen hoe het met je gaat!

 

En ben jij nu, na het lezen van dit artikel, nieuwsgierig geworden naar wat Confianza voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zoals gezegd, we denken graag met je mee. En wil je weten welke uitdagingen wij zoal van onze klanten uit handen nemen? Je bekijkt ze hier.

 

 

 

Date

3 december 2020

Category

Blog

Tags
confianza, degezichtenachterconfianza, houtbouw, interieurbouw, interview