Confianza.

Social.

974
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-974,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0.1537189083,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vakmanschap.

Vakmanschap is niet iets uit de tijd toen er nog met paard en wagen werd gereden. Degene die dat gelooft heeft niets bij ons te zoeken. Vakmanschap is alive and kicking. Het heeft alleen niet meer die oude stofjas aan.

 

Vakmanschap is een mentaliteit en een manier van werken die vast gegoten zit in iemands hart en handen. Het is werken omwille van het werk. Het is niet ophouden tot iets af is. En dan op de manier die jij af noemt. Het is trots zijn op wat je doet en wat je achterlaat voor een ander. Het is eer hebben van je werk. Vakmanschap is dat wat je voelt als je echt gelukkig bent in je werk.

 

Vakmanschap is overal en het is duidelijk te herkennen. Als je ermee in aanraking komt voel je zijn of haar aanwezigheid direct. Het is je opticien, de interieurbouwer, de bloemiste, maar ook de service monteur, de gastvrouw in een restaurant, de technicus en de samenwerkingspartner op het gebied van recruitment.

 

Vakmanschap is volgens ons dan ook niet iets unieks of uitzonderlijks. Wij denken juist dat vakmanschap volkomen menselijk is en dus volslagen normaal. In ieder van ons schuilt een vakman.

 

Confianza gelooft dat werknemers gelukkig zijn in hun werk wanneer ze de ruimte krijgen om een vak uit te oefenen. Anatomie is de basis voor bestendige groei van een onderneming. Daarom stimuleert Confianza vakmanschap, bij mensen en bedrijven.

Autonomy.

In staat zijn naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid je werk uit te voeren.

Mastery.

Jezelf kunnen verbeteren. In staat zijn te groeien in je vak en in jezelf.

Purpose.

Het gevoel ergens bij te horen of aan bij te dragen; het gevoel dat wat je doet ertoe doet.

Flow.

Het gevoel op te gaan in wat je doet.

Werken omwille van het werk.

Werken omdat je wilt in plaats van dat je moet.

Kwaliteit, Groei en Welzijn